Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Evo da se predstavim, ja sam Mija i iz Nisa sam, nemam lanciu ali sam godinama odrzavao dobrom drugu deltu i vise puta je osposobljavao posle lupanja. Sada vozim jugo i u njemu mi je lancija motor M202.13 ili ti deltin motor od 1300 ccm (bar bi trebao da bude). Veliki sam ljubitelj lancije delte a i kapa mi nije strana. Prijatelj koji je imao deltu sada vozi kapu 2.0 turbo koju delimicno ja radim.Pozdrav svima na forumu i nadam se da ce druzenje biti na obostrano zadovoljstvo.

Edited by mijaas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima!

Zovem se Robert ali me svi zovu Robija. Živim u Novom Sadu i od danas sam vlasnik plavog Stila 1.6 16v iz 2002. godine sa troje vrata. Ovo je moj prvi Fiat, pre njega imao sam Volkswagen i Škodu. Trenutno stoji i čeka nove tablice koje bi trebale da stignu početkom nedelje. Kada ga malo provozam, napisaću svoje utiske i ubaciti koju fotku. Nadam se lepom druženju i informacijama koje će mi biti preko potrebne zbog mog nepoznavanja Fiata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^ Hvala puno, mislim da sam napravio dobar izbor. Naravno da možemo bez formalnosti. :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav drugari :)

Ponosna Alfistkinja,mada bese jedan srebrni djavolak Fiat Coupe,20v i 200 i.....nesto besnih konjica :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

POZZ OD KUVELJE ZA SVE STARE I NOVE CLANOVE. JA SAM IZ CACKA ALI ZIVIM U NOVOM SADU VEC GODINAMA, RADIO SAM SVE I SVASTA, GDE GOD JE BILO NEKE KINTE.... A SADA VOZIM FIAT UNO FIRE 1.0 IZ 1986 A TAST FIAT UNO DIZEL 1.7 MISLIM 1987 NISAM SIGURAM. URADIO SAM KOMPLET LIMARIJU I PROMENIO BOJU IZ NEKE RUZNE PLAVE U METALIK SIVU, DAKLE SPOLJASNOST SAM ZAVRSIO SAD JE NA REDU ENTERIJER. SVE JE UGLAVNOM U FULLU SEM SEDISTA I TO MI JE NAJVECI PROBLEM I TU MI TREBA JEDNA VELIKA POMOC, JER NE BIH DA STAVLJAM UNOVA SEDISTA STAVIO BIH NA PRIMER OD PUNTA DVOJKE ILI TROJKE. DA LI TO MOZE ILI DA LI MOGU DA NA NOSACE SEDISTA OD UNA SAMO DA STAVIM SEDISTA KOJA SKINEM SA NOSACA OD PUNTA. AKO NE OD PUNTA KOJA MOGU DA STAVIM.POZZ

Edited by KUVELJA NS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vozdra svim forumašima,ja sam Goran iz Kruševca, carskoga grada,od nedavno vozim Multipraktik 1.9 jtd,šta da kažem,ja sam oduševljen autom,jeste da je zovu kornjača ili žaba, ali je meni odlična,tipična. U poslednje vreme nekako ih ima stvarno više nego što bi bilo ko očekivao,pogotovo taxisti vole ovaj auto,ima Italija da ostane bez automobila,sve se uvozi ovde...za sada toliko,nadam se da ću da naučim nešto sa foruma jer vidim da ima dosta ljudi koji se baš razumeju u mašine. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ukratko:

Ja sam darko iz Bajine Baste, i posle alfe 75 2.0 td, 33 1.7i.e,155 1.8 ts, 156 1.8 ts, presao na Fiat Stila 1.9 jtd. Drago mi je sto postoji ovakav sajt i nadam se da primate nove clanove :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima!

Zovem se Tomislav, dolazim iz Zagreba...24. godine...

Vlasnik Punta 1.1 98.g...

Član Fiat Kluba Hrvatska...ujedno i dopredsjednik Kluba...

Ne mogu dopustit da mi je predsjednik ovdje sam... :rofl:

A i kako je i on već rekao...,

bliži nam se 6. međunarodni..., pa eto i mene da se malo upoznamo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cao, ja sam Milan, vozim Fiat Bravo 1.9 JTD 2001 godiste, do pre par dana vozio sam juga, pa sam presao na bravisima, i prezadovoljan sam autom, mali potrosac, ide previse dobro, o ubrzanju i da ne pricam, nizak, lep, beli cajgeri, riccardo sedista, gt oprema komplet :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav,

Ja sam Mario, dolazim iz Zagreba, Hrvatska, iz susjednog prijateljskog Fiat Kluba Hrvatska.

Vozim Fiat Bravo 1.8 GT iz 1996 i zaljubljenik sam u talijanska vozila.

Registrirao sam se ovdje da poboljšamo suradnju dvaju klubova i da se u budućnosti uspijemo češće sastajati na međunarodnim meetovima...

Pozdrav :welcome:

Share this post


Link to post
Share on other sites

pozzz ljudi, ja sam Marko iz NS-a, skoro sam uzeo bravo 1.2 metalik sivi sa finom opremom, prezadovoljan sam kolima... uvoz iz Nemacke, svaba ga ocuvo kao da je nov :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima.,,ja sam Darko dolazim iz mesta Vojka kod Stare Pazove..Vozim Fiat Brava 1.6 16v ,,sve cestitke za sajt nadam se lepom druzenju

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravo svima,ja sam Ivan iz Šapca,imam 24god.Na žalost ne vozim automobil marke Fiat,ali sam tesno poveyan sa tom markom.Naime bavim se prodajom polovnih i novih delova za Fiat Punto m.k 1,a imam po nesto i za tipove kao sto su Punto m.k 2,Bravo,Brava,Marea,Lanca Lybra,Alfa 147.Pristupio sam ovom forumu iz razloga kako bih se vise i bolje informisao o problemima,utiscima,zapazanjima vozaca prvenstveno Punta 1,a i ostalih navedenih tipova i marki,kao i da naucim nesto novo od vozaca Puntica,prenesu mi neka iskustava,tako i da pomognem i izadjem u susret. Pored prodaje polovnih delova bavim se jos i uvozom polovnih automobila iz Italije,pa kome bude zatrebala moja pomoc,savet ili slicno bicu na raspolaganju,a aktivno cu ucestvovati i u svim temama na ovom forumu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...