Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

On 3/19/2018 at 6:54 AM, Boza_ns said:

Pozdrav svima ja sam Bozidar iz ns sam.84 god.po zanimanju auto mehanicar.Od auta posedujem Alfa Romeo 159 .

...a vozi sta stigne i cega se docepa :laughing: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima, Robert iz Bečeja, @gile smederevo me pomenu malopre u oglasima, a u vezi Punta Sporting 1.4 16v... :D pa rekoh, red je da se prijavim ;) 

P.S. Stigli smo, pozdrav i za Nikolu :welcome:

 

 

Punto.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svim clanicama i clanovima foruma :D Ja sam iz NS i od skoro sam vlasnik Punta MK2 1.2 16V Dynamic. Pratim fialt-lancia.org.rs forum vec duze vreme (pasivno) jer ima dosta korisnih informacija i zaista moze da pomogne vlasnicima automobila u resavanju problema sa kojima se suocavamo. Nadam se da cemo imati lepu komunikaciju i saradnju, jer obozavatelj sam ICE-a, modifikacija i mehanike. Iako se FTL se bavim programiranjem (zato volim ICE, remapiranja ECU-a, ugradnju aftermarket komponenti, debagovanje problema), ni masincko inzenjerstvo mi nije strano, i pogotovo automehanika za vozila iz FIAT/Alfa/Lancia grupe, gde spada i Zastava koju sam dugo vremena vozio i cenio. Bio sam clan nekoliko drugih foruma (yugofanclub, zafc, canonball) i vidim da ovde ima od ranije meni poznatih likova. Trudicu se da dokumentujem i da podelim sa vama sve sto budem radio i smatrao da je interesantno, kako bi na neki nacin uzvratio zajednici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav ..ja sam Hari iz Bosne i Hercegovine  tacnije iz Bugojna i vozim opel corsu 1.3 cdti/jtd i fiat grande punta 1.4 benzin 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravo svima, Vesna iz Beograda, brat i ja smo uzeli Fiat Stilo 1.9 MJet 8v, 88 kw, dizel, 2006. god. Lepo je znati da postoji mesto gde sve može da se pita i nauči o kolima. :) Već vidim da ima dosta korisnih saveta, pa se nadam lepom druženju. Veliki pozdrav. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav članovima foruma.Ja sa Gavra iz Futoga i vozim Stila 1.6 iz 2002.Auto sam uvezao 2013 iz Nemačke sa 92000 i sad sam blizu 200000.Veoma sam zadovoljan sa njim.Prošle godine 2x u Nemačku i jesenas u Grčku bez problema.Pročitao sam skoro sve postove sa mogučim greškama i kako ih otkloniti i mogu sa pohvaliti svojim autom da za ovih 5 godina nisam imao ni jednu grešku niti kvar.Dal sam srećnik il sam potrefio dobar auto.Videćemo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav forumasi,ja sam Bojan iz Borce ...mozda ako sve bude ok za 45 dana postanem vlasnik 500l  ....za sad vozim zeninog puntica...do juce Grand scenica :)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima. Ja sam Shaki sa Novog Beograda i od skoro sam vlasnik auta Fiat Panda 1.2 Dynamic. Ovo mi je prvi Fiat koji vozim, jer sam pre Pande vozio Golfa kockicu 6 godina i Škodu Feliciju celih 13 godina. Došlo vreme da se manja stara Škoda, pa je izbor pao Fiat Pandu, koja mi savršeno odgovora zbog malih gabarita i okretljivosti.

 

Nadam se lepom druženju i razmeni saveta, mada moram priznati da sa ovim relativno modernijim automobilima nemama baš iskustva ni blizu kao sa Felicijom koju sam manje-više doktorirao za prethodnih 13 godina. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...