Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Eto i mene u porodicu Italijana (ili Talijana). Ja sam Zoran iz Batajnice inace automehanicar po struci.

Posedujem Lybru 1.9 115ks i punta 1.2 8v. Punta i ne volim bas ali lybra je moja mezimica, bice slicica neka. Voleo bi da sto vise pomognem "porodici" i da bude sto manje problema.

 

:smoke:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav imenjace, dobrodosao na forum.

Ako zelis da predstavis auto (stvar dobre volje), to mozes da uradis u odgovarajucem delu foruma: http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/forum/12-predstavljanje-automobila-%C4%8Dlanova/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima,Miladin iz Rakovice,vozim Punta 1.2 16v 2001 god.Upucen sam od strane druga sto se tice okupljanja pa nadam se da se vidimo uskoro tamo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto i tebe Puntex sa tim 195/50 R15 felnama. :D A sad pogledaj link u prethodnom postu kako se predstavlja auto pa raspali. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima. Zelim da se predstavim. Ja sam Mirko '94 iz Lazarevca (kod Beograda). Nov sam na ovom forumu i do sad nisam nikada bio clan nijednog foruma tako da mi je ovo prvi post koji pisem.  :smoke:   E sad, kolko sam dobro skapirao, svako ko se predstavlja trebao bi da napise i koji auto vozi... Trenutno vozim obicnog Yuga 1.1 a do skoro sam vozio Yuga sa 1.5 motorom kojeg trebam uskoro komplet da restauriram. Inace sam po struci tehnicar motornih vozila i znam dosta toga iz iskustva, doduse ne bas na mnogim kolima ali na Yugu i tako tim prostijim kolima znam bukvalno sve. Uclanio sam se na forum jer zelim da podelim neka svoja iskustva i znanja sa drugima na mnoge teme i ujedno ako mogu nekome da pomognem, da dam savet i da pitam u slucaju da meni zatreba pomoc. Eto, nadam se da je bilo dovoljno za pocetak.  :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro nam dosao Remmy94 :thumbsup:

Ako zelis mozes svog ljubimca detaljnije predstaviti u ovom delu foruma:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/forum/12-predstavljanje-automobila-%C4%8Dlanova/

Ovde se mozes detaljnije upoznati sa nacinom na koji forum funkcionise i sa njegovim pravilima:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/forum/104-pode%C5%A1avanja-foruma-i-uputstva/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala, bolje vas nasao.  :cheers: I hvala na uputstvima... trenutno nemam nista konkretno da napisem o svom autu jer vec sam napisao da trebam uskoro komplet da ga restauriram jer mu je limarija u katastrofalnom stanju... A mozda cu u medjuvremenu da naletim na neku drugu skoljku za manje para. To je mnogo jednostavnija varijanta.  :whistle: Sad mi je nekako mrsko da slikam mog Yugoslava ovako neurednog jer za sad nemam nista posebno da napisem jer je na njemu skoro sve fabricko (kao svaki obican yugo)  ali obecavam, cim krenu radovi i prepravke, prve slike delim sa vama na forumu.   ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav!

 

Zovem se Žarko, imam 31 godinu. Zadnjih 5,6 meseci živim u Novom Sadu sa devojkom, a inače sam iz Indjije. O automobilima ne znam puno, osim da ih vozim. :laughing: Za sve ostalo sam dunster. Vozio sam Ladu Samaru 10 godina i svašta sa njom prošao. Na žalost, istrulila je i došao joj je kraj, pa je morala završiti na otpadu. Od oktobra prošle godine vozim Fiat Stilo, 2004. godište, 1.9 jtd dizel i jako sam zadovoljan! Ne prelazim neke velike kilometraže, ali za ovo što meni treba, auto je super.

 

Toliko za sada, nadam se da ću uskoro okačiti i neku sliku.

 

Pozdrav svima! :welcome:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravo svima ,

zovem se Miki I iz Rume sam,bavim se prodajom rezervnih delova I popravkom automobile uglavnom mercedesa . Od nedavno sam postao vlasnik fiata stila 1.9jtd 2002god

pa sam malo cackao po netu naisao na vas I svidelo mi se pa reko da se uclanim I predstavim ukratko .

pozzzz jos jednom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima, ja sam Vlada iz Beograda, vozim puntića jtd-a i zadovoljan sam njim.. Ovo mi je treći auto u mojoj skromnoj vozačkoj karijeri i uzeo sam ga od ćalca ( inače pouzdan čovek, videćemo šta mi je uvalio ) :D

 Nadam se da ćemo uz druženje i rešavati neke probleme ako do njih i dodje ( dve glave su pametnije od jedne ) ;)  Živi bili..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nisam bas toliko taze novi na forumu, i zahvalan sam svima koji su mi uputili odgovor na neka od pitanja, postavljena do sada :) Ali, red je da se predstavim, posto sam zadnjih par meseci redovni forumas, zovem se, dakle, Sava. Vozim jednog Stila benzinca 3v, koji ako izuzmemo one male bubice ;), ide bas lepo, a jos ga redovno cuvamo, mazimo i pazimo, titramo mu i sve redom. Sto se tice majstorskih vestina, ne umem nista popraviti, ozbiljnije ;), ali sam informisan donekle o par modela, i njihovim vrlinama i manama, koje sam imao priliku da vozim, odrzavam. Inace, profesor po struci. Eto, to bi bilo to. 

 

I jedna pohvala za ovaj forum i administratore ;)  

Share this post


Link to post
Share on other sites

pozdrav svima ja sam Nebojsa, Kragujevac, 26 god 

pazario sam fiat tempru sw 16 i.e cat sx pre dva dana pa bih pokupio neke informacije i postavljao dosadna i glupa pitanja :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav novi drugari. Ja sam Sale, iz Novog Beograda. Od skoro sam vlasnik fiata crome 1.9 mjet 150hp, 2007 god. Vidim da ima jako puno kvalitetnih tema, nadam se dobroj saradnji I druzenju I obostranoj pomoci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima. Ja sam Simke, vlasnik Punta 1.3 mjet 2010 god. Moram da pohvalim forum, ustedeli ste mi verovatno nekoliko kilograma zivaca i vremena  :thumbup: kako bih uzrokovao problem. Svaka cast kolegama!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...