moron 6188 Posted July 27 Juče sam prolazio biciklom kroz Dolovo i ostao potpuno zatečen onim što sam ugledao na putu. Na oko pola metra od ivice kolovoza učinilo mi se kao da je u asfalt zabijen metalni šiljak. Video sam ga samo u prolazu, ali je izgledalo kao da mu je oštar vrh okrenut nagore. Koliko sam uspeo da primetim, bio je nagnut pod uglom od oko 45 stepeni. Da je bio zakošen na drugu stranu, rekao bih da bi bez problema mogao da probije gumu svakog automobila koji se normalno kreće desnom saobraćajnom trakom. Po obliku me je podsetio na čelične šiljke sa pojedinih poljoprivrednih priključaka, poput onih na S-oprugama špartača. Nažalost, ispred mene je vozio drugi biciklista, pa nisam stao da bolje pogledam niti da fotografišem. Sad mi je baš krivo zbog toga. Ne znam šta je to bilo niti kako se našlo u asfaltu, ali mi je, iskreno, prvo palo na pamet da je to prava „smrt za gume“. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26833 Posted July 27 (edited) 3 hours ago, moron said: Juče sam prolazio kroz Dolovo Da smo na nekom starom, dobrom FLCS druzenju, sada bi te @Axic prekinuo i opet pitao - kuda rece da si prolazio? PS: Pa kad ti kulturno ponovis, ide prateci komentar: ** *** si bolov'o . Edited July 27 by Ivan 3 moron, shuxx and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 24076 Posted July 27 @Ivan i dalje to radim a ko se ljuti, znaš već 2 Ivan and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
NIXIE 158 Posted July 29 (edited) Moram da priznam da je mi je 500L mnogo udobniji od kako ima Kleber Quadraxer 3 sve četiri gume. Čak i kad su naduvane malo više nego što treba. Sećam se kad sam kupio sve četiri zimske Kleber za Grande punto, slično je bilo. Punto je tvrd, to mu je baš leglo lepo. Samo su te bile loše, pokrivile se za par godina tri od četiri. Škart neki su ovde valjali izgleda. Po snegu i ledu su jako dobre bile, al šta to vredi kad sam morao da ih bacim. Edited July 29 by NIXIE Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted July 29 Mislim da su jako udobne. Meke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos1 620 Posted July 29 8 hours ago, NIXIE said: pokrivile se za par godina tri od četiri. Škart neki su ovde valjali izgleda https://www.instagram.com/reel/DajZbeSzHAK/?igsh=ZzRpb3ZndG44ZHhr Kako i da se ne pokrive... 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
NIXIE 158 Posted July 29 Te sam čuvao kod vulkanizera leti. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted July 29 43 minutes ago, Milos1 said: https://www.instagram.com/reel/DajZbeSzHAK/?igsh=ZzRpb3ZndG44ZHhr Kako i da se ne pokrive... Skidam kapu vičjuškaristi na ubacivanje i izbacivanje. Valjano usko ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 1850 Posted July 29 Taj Kleber AS je odlicna guma evo ja je teram vec tri godine na Pandi Po snegu i na mokrom nemam zamerki pri kocenju je takodje dobra Kao jedinu "manu" koju sam nasao je da hoce ponekad po ovoj vrucini kad brze udjem u krivinu malo da zaskripi ali daleko od toga da izgubi grip 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted July 29 Baš umereno vozim. Nisam je nimalo opteretio, možda malo u krivini... Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 1850 Posted July 29 Ja nikada nisam rekao da umereno vozim, naprotiv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1462 Posted July 29 Imamo i mi gvožđe po putu, a ne samo vi Beograđani... 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted July 29 Uh, građevina uništava gume... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NIXIE 158 Posted July 30 (edited) Ta guma je odradila svoje odavno. Edited July 30 by NIXIE 1 Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted August 6 Pratite komentare, počinje šou https://www.b92.net/automobili/garaza/256631/nove-gume-treba-postaviti-na-zadnje-tockove-kazu-strucnjaci/vest 2 danko and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 6188 Posted August 6 Toyo ... Za slučaj da na moru zatrpa sneg u avgustu 3 Ivan, shuxx and Dash reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1462 Posted August 6 Vidi, mi Hondaši smo na sve spremni. 2 shuxx and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted August 6 4 hours ago, moron said: Toyo ... Za slučaj da na moru zatrpa sneg u avgustu Bolje čupaju pesak na plaži 1 2 ISV_01, moron and Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 6188 Posted August 11 On 8/6/2026 at 5:19 PM, moron said: Toyo ... Za slučaj da na moru zatrpa sneg u avgustu Svi za avgustovki sneg na moru spremni 1 Kosta Smosta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted August 11 Bre kupiš Džip, i ne opterećuješ se gumama, cepaš Winteru non stop 1 2 darkman14, italiano and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 6188 Posted August 11 Pa, eto, vlasnik onog belog Q5 sa poslednje fotografije je za adekvatne dinamičke osobine vozila i maksimalnu bezbednost za mesec avgust za budžet od oko 1.500 evra odabrao Continental WinterContact u dimenziji 285/40 R21 Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted August 11 Kupio ga sa takvim gumama, 1 1 Djuk85 and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 6188 Posted August 12 21 hours ago, moron said: Svi za avgustovki sneg na moru spremni Kad bolje sagledah, shvatih da "na moru" u ovo doba godine je jako teško pronaći kola sa letnjim gumama 2 italiano and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22952 Posted August 12 Gledaj bre ženske, sisići, guze, otvori temu za letnje lepote. Jesi li na odmoru, ili saobraćajna inspekcija 1 3 Kosta Smosta, darkman14, Transporter131 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2887 Posted August 12 @shuxxCuti ja svoj odlozio do daljnjeg ali guzitja kolko oces po gradu, sve su lepe sve dobre dobre Cak sam i ja isao na zenba da malo utancim boju kad ono tuki porumeneo sam kao kobasicic na grilu 3 shuxx, Ivan and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites