Gagy.GM 81 Posted February 26 Brat ima na Skodi Scout LL Sport master kupio pre 3 god.Ovo sad ide cetvrto leto,ja sam je vozio nekoliko puta nisam nasao neku zamerku.Dva puta je bilo po kisi isla je dobro nije bilo proklizavanja,tad su bile nove.Ostalo sam je vozio po suvom dobre su bas,.mislim da sad LL udara malo na kvalitet dok se probija.A zimske ima Laufen i nema gde nije izasao sa njima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 1183 Posted February 26 Kada sam kupio auto pre dve, tri godine, negde u ovo doba, dosao je sa LL gumama. Pozadi su bile lose napred u solidnom stanju. Sad, ja nisam neki zahtevan vozac, ned vozim agresivno azli meni su bile ok dvadesetak dana koliko sam ih vozio do zamene. A bilo je kise, snega, poledicde. Meni je neko merilo ako mogu niz Avalu ka Bubanj Potoku da vozim 110-120 na sat a sa njima sam mogao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzimbo 1534 Posted February 26 58 minutes ago, city said: ned vozim agresivno azli meni su bile ok Zar se nisi ti zakucao u ivičnjak prosle gosine, i to solidno pijan? 1 4 Axic, Ivan-Topola, alfini0507 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21787 Posted February 27 (edited) Ja uzeo Semperit Comfort Life 2 za letnji set ,još ih nisam ni montirao Kod mene na lux vozilima vlada Linglong suvereno. Edited February 27 by Ivan Sredjene slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 24076 Posted February 27 7 hours ago, Dzimbo said: Zar se nisi ti zakucao u ivičnjak prosle gosine, i to solidno pijan? Sve pamtiš 1 Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzimbo 1534 Posted February 27 @Axicmozda kolega @city ima drugaciji kriterijum za agresivnu voznju. 2 Axic and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26861 Posted February 27 (edited) 14 hours ago, city said: Sad, ja nisam neki zahtevan vozac, ned vozim agresivno Vozis toliko defanzivno, da si eskivirao i popeo se na ivicnjak . Edited February 27 by Ivan 1 Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 1183 Posted February 27 obro, to je bilo za Novu Godinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 1857 Posted February 28 Nije @city bio agresiven vec ivicnjak Ko je koga probusio? 6 shuxx, ISV_01, city and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 10209 Posted February 28 Ne dirajte kolegu@city , covek je iskren i posten! Mogao je reci da je drda mraz naleteo na njega, a nije.Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Kosta Smosta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 1203 Posted February 28 ADAC test cjelogodišnjih (all-season) guma 2025: Koje su najbolje gume za sve sezone? https://dis-a.com/blog/adac-test-all-season-cjelogodisnjih-guma-2025/ 1 1 shomiNBGD and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22966 Posted February 28 Conti distributer objavio test pneumatika, conti prvi... pa nekoliko jakih igrača, pa Barum u sredini, Viking takođe deo Continental AG Ukratko... hvalite me usne moje ubacili par brendova koji su manje rasprostranjeni -----Superia 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 1203 Posted February 28 Prvi je Goodyear! 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22966 Posted March 2 Gnjavimo mi gugutke, koliko je stara, kolika je šara, a ovo je realnost kod nas. Malopre uslikah... Ćelestonka u martu 1 1 Bouz and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26861 Posted March 2 (edited) Vozio baja raspumpanu tu staru Tigrusu Winterku. Pa cak i moje letnje su izmislile voznju po snegu za ovo . Edited March 2 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta Smosta 2923 Posted March 2 (edited) Dao sam 50.000dinara na gume za Tipa, tako da sam mu i digao vrednost Prvi put mi se desilo u životu da nije bilo potrebno dodavati tegiće!!! ni na jednu gumu Edited March 2 by Kosta Smosta 4 Ivan-Topola, Milos1, MS PK and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22966 Posted March 2 premium..... Svaka čast Koje su dimenzije na Tipu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta Smosta 2923 Posted March 2 205/55 R16, Montaža i balansiranje su bili 4200dinara montaža i balansiranje a, cena po komadu gume je 11382dinara 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8780 Posted March 2 Dao sam 50.000dinara na gume za Tipa, tako da sam mu i digao vrednost Prvi put mi se desilo u životu da nije bilo potrebno dodavati tegiće!!! ni na jednu gumuKada sam ispravljao felnu, majstor je stavi bez gume na balanserku i pokaze 0 gr. Stavi posle gumu i odusevi se covek, kaze pogledaj kolko je dobra guma samo 15gr na jednoj strani. A ja ono,prvi put cujem za to ,rekoh pa? Kaze dodju nove gume i traze same po 80gr. Sent from my SM-A346B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22966 Posted March 2 1 hour ago, Kosta Smosta said: 205/55 R16, Montaža i balansiranje su bili 4200dinara montaža i balansiranje a, cena po komadu gume je 11382dinara https://www.kemoimpex.com/gume/automobili/gume-za-sve-sezone-205-55-r16-94v-xl-cinturato-allseason-sf3-fp Kleber quadraxer je oko 8500 komsd, za 1000 din više, vredi uzeti Pirelli 1 Kosta Smosta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22966 Posted March 2 Ne kapiram kako mi je izbacio jednu cenu, a posle drugu. Sad je 10606. Pirelli cinturato AS SF3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta Smosta 2923 Posted March 3 Ovo nije relevantno, zvao sam ih pre 2 nedelje i rekli su da će tek krajem marta da dobiju nove gume. Ovo je cena za jedan komad koji im se nalazi u Nišu. Tada kada sam zvao nisu mi bili uvreljivi da će u martu doći i Pireli, zato sam ih uzeo kod Planeteguma. I ne zna čovek koja će cena biti tada kada stignu i krene zamena zimskih guma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22966 Posted March 3 Kemoimpex ima neko sniženje. Bar na web sajtu. Nije samo Linglong, ima i drugih. Nekoliko brendova, sniženje oko 500 din. Mislim, u svetu opšteg poskupljenja zbog reciklaže pneumatika, ovo je ....cool... Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomiNBGD 944 Posted March 3 Verovatno da rasciste malo pre nego sto im stignu nove sa svezim dot-om.. Ovde se konacno pojavljuje i Kleber Dynaxer HP5 kao midrange opcija https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/The-BEST-Summer-Tyres-for-2026-Tested-and-Rated.htm Deluje mi da cu njih i da pazarim na kraju.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 22966 Posted March 3 Pogledah rezultate. Conti na začelju po pitanju otpora kretanja Kleber odmah iza Michelina... Bravo.... Mada, očekivao sam višlju poziciju za Michelin @shomispc https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/2026-Netzwelt-Mid-Range-Summer-Tyre-Test.htm Srednja klasa, a upoređeno sa contijem. Ling long drugi. Komentar da je LL loš u otporu kotrljanja, lošiji 13% od Contija, a na gornjem testu, Conti na začelju po otporu trenja.... Ali to naravno nije spomenuto u +- opisu.... Tako se to radi..... Quote Share this post Link to post Share on other sites