predrag&marea 0 Posted March 14, 2008 Ok....Subota 17.00 Inter-dolazim Share this post Link to post Share on other sites
abarth 5 Posted March 14, 2008 Možda dođem sa lordom. Share this post Link to post Share on other sites
vaskez 0 Posted March 15, 2008 moja podrska dolazim i ja jos malo pa krecem :lool: Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted March 15, 2008 "Ljudi ovo uopste nije tako lose"! Mislim da je bilo sasvim pristojno vidjenje, da se jos organizujemo sa tim statutom i superiska! :krull:Dajte te fotke da se vidimo! Share this post Link to post Share on other sites
Shicky 0 Posted March 15, 2008 Opet sam bio sprečen da dođem ,mogu da zamislim kako vam je bilo dobro po današnjem vremenu.Slike što pre,da vidimo "ponose Torina" u Srbiji.POZZ SVIMA p.s.NADAM SE da ću imati za sledeći skup više vremena pa da se upoznamo Share this post Link to post Share on other sites
Mans 1 Posted March 15, 2008 Naravno da ima slika...i to jedna Fiat panorama Share this post Link to post Share on other sites
Shicky 0 Posted March 15, 2008 Kad vidim ovu sliku onda i bolje što nisam bio sa mojim "grobom" :mrgreen: Ova slika da se postavi kao wall foruma,baš je moćna.Da vide malo ostali kako izgleda italian design. Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted March 15, 2008 Stvarno ekstra, ajmo i ostale slicice! Share this post Link to post Share on other sites
ranko 0 Posted March 15, 2008 Nadam se da nije problem sto otvaram novu temu ali mislim da skup No. 3 to svakako zasluzuje.Fiat-Lancia Skup No.3Mesto i vreme : Parking kod Intera, Subota 15.03.2008Super drustvo, puno italiana, 1 na 1, murija, sve u svemu zacin cpunto vs stilo karter vs. kosarkas e je*** 30min sam ubacivao slike i klipove i sad tek vidim da ste krenuli vec da ih kacite na temu za dogovaranje oko skupa. e do moje*** aj Share this post Link to post Share on other sites
Guest 5541 Posted March 15, 2008 lol.....bilo je diwno....al ide 115ks! ajooj! ahhaahh! moja krshina! bash je bio lep okup,hwala swima koji su doshli! Nadam se skorashnjem druzenju,opet! Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted March 15, 2008 FCUK!Bio sam toliko opterecen poslednjih dana obavezama da nisam stigao uopste da pogledam ovu temu =[ A bio sam konacno slobodan danas popodne. Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted March 15, 2008 ...za sledeci skup ces biti obavesten direktno preko PP.... Stavljen si u bookmarks... :cool Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted March 15, 2008 Jbg, vise srece sledeci put, i cesce svracaj ovamo! Share this post Link to post Share on other sites
Guest 5866 Posted March 15, 2008 auu vrh, nisam znao da se ovako masovno okupljate, a ja jesenas prodao fiata :( nadam se da vam nece smetati na sledecem susretu i jedan francuz Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8324 Posted March 15, 2008 Alal vera...Pozdrav svima!Zaista mi je krivo sto i ovaj put nisam mogao da stignem...Vidim da je bilo zivo i dinamicno..Karter,Karter... :dugokosi: A i onaj Punto ideeeee!!! Nadam se da sledeci put necu izostati...JBG..takav je posao...ni ja ga ne volim! Share this post Link to post Share on other sites
ranko 0 Posted March 15, 2008 auu vrh, nisam znao da se ovako masovno okupljate, a ja jesenas prodao fiata :( nadam se da vam nece smetati na sledecem susretu i jedan francuz naravno samo sto mora prvo da ti karter uzme skalp sa onom njegovom alom, a ako se slucajno napravis pametan i dobijes ga, pustamo odma` punta 1.9d na tebe :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
Guest 5866 Posted March 15, 2008 hehe opusteno kad pravite sl. skup ? Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted March 16, 2008 Nadam se da sledeci put necu izostati...JBG..takav je posao...ni ja ga ne volim! Ma kakav posao, meni se cini da si ti i danas opet ostao bez Punta... hahaha...jos se na slici ne vide svi koji su bili, nedostaje par automobila...Marea 2.0...Punto Sporting...Ili su dosli posle slikanja, ili zbog obaveza, otisli pre slikanja... Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted March 16, 2008 Stvarno je bilo lepo.Karter je dobio novu obozavateljku,moju ceru.Ako nastavi tako tata ce morati da kupi drobilicu za automobile... :lool: Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8324 Posted March 16, 2008 Ma kakav posao, meni se cini da si ti i danas opet ostao bez Punta... hahahaNe,ne...cak sam na ceo dan uzeo Punta, bas zbog subotnjeg sastanka,al'...jbg...izjalovi mi se situacija sa shtamparijom i .... Share this post Link to post Share on other sites
pedro 0 Posted March 16, 2008 dok se trkaju punto i stilo,muzika koja se chuje dopire iz mog auta! Smesko Smesko Smesko chisto informatiwno,da se zna! Dugokosi_cool Dugokosi_coolJos da kupis od mene onaj Blaupunkt,mjuza bi se cula jos bolje :lool: http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=23703 Share this post Link to post Share on other sites
Semi 118 Posted March 16, 2008 Koliko mi je krivo sto nisam dosao, a vidim da je bilo odlicno Nesto mi lupa napred u trapu od petka i nisam hteo da ga vozim takvog! Sledeci put me NISTA nece spreciti da dodjem, makar isao samo prvom do bg-a :lool: Share this post Link to post Share on other sites