Jump to content
Goran
Guest 5204

Šta vas izluđuje u saobraćaju?

Recommended Posts

Koja je svrha pranja auta po ovoj vodurini i stroki po putu kad se posle par stotina metara isprlja kao i da nije pran, kada se sve skroz otopi i ulice osuse onda moze pranje sto se mene tice.

Ja cu da sacekam jos neki dan, pa onda post-zimsko ispiranje. Poslednje pranje mu je bilo krajem leta, sezonsko  :D

Brisanje stakala i farova ne racunam u pranje

On 1/14/2026 at 9:05 AM, OMP said:

Koja je svrha pranja auta po ovoj vodurini i stroki po putu kad se posle par stotina metara isprlja kao i da nije pran, kada se sve skroz otopi i ulice osuse onda moze pranje sto se mene tice.

Tu na severu je sad cistiji auto nego leti jer nema peska koji vetar podize :lol:

5 minutes ago, YUgisa said:

Tu na severu je sad cistiji auto nego leti jer nema peska koji vetar podize :lol:

daj da se skupimo, da nastruzemo cadj sa auta iz termoelektrana, da posaljemo ljudima :) :) :)

Ja sam cuo verziju da je covek strahovao za svoj zivot, jer mu je Audi preprecio put (ne znam razlog zbog cega), i izasla su cetvorica da ga biju. On se uplasio i udario po gasu, i pri tom zgazio jednog iz Audija.

Iz naslova je vozac BMWa vec etiketiran, a u stvarnosti je prica verovatno malo drugacija.

Isto tako sam video naslov kako je bahati covek ubio starijeg coveka na magistrali. A istina je da je psihicki bolestan stariji covek isazao iz kuce u sred noci, izasao na magistralu i hodao belom linijom. Moj komsija ga je udario u sred nepregledne krivine, u pola 5 ujutro. Covek je stradao, moj komsija nije imao trunku zakonske kazne.

Ne traba verovati naslovima

Ovo preporucujem svakome da pogleda, iz pticije perspektive kako mediji funkcionisu. Probajte i da proguglate tu vest iz videa, naci cete damo demante, nigde vest.

Ljudi se raspravljaju da li treba verovati, jel ljudi zaista citaju medije jos uvek :lol:

Ne daju migavce. Voze sa dugim svetlima 85 od 100% vremena. Cute, ne pricaju, komunikacija 0. Grejanje u kolima je misaona imenica za grejac sam po sebi, inace isto radi na osnovu broja toplih tela u kabinskom prostoru. 

Da, umeju i oni da okrenu bus upravno na ostale trake, sekuci pri tome jedno 3-4 kolovozne trake jerbo se ENP zaglupi pa mora na drugi izlaz (video, doziveo, izneverovao, konstatovao da je ovaj vozac SLAV).

Veliki brat ali stvarno. Fotka + blic, bilo da si nesto syebao il ne, tako ti je. 

Voze ispod ogranicenja da ne syebu bateriju. Paz majke ti, 85-90 a ogranicenje 110-120km/h. Da nisam pitao koliko je ogranicenje ne bi ni dao po gasu al cenim da me je psovao na maternjem jeziku. Sta ces, full electric, puni prazni, gas ne gazni. 

Skuteri voze ko muve, al verujem da isti dobijaju razglednice masovno. 

Pricam za kineze u Kini. 

Zna li neko, da li ima naznaka da će u ZOBS-u da se menja ona odredba koja kaže da mladi vozač „ne sme da upravlja vozilom kategorije B čija snaga motora prelazi 80 kW“, kao i da li će biti neke izmene šta se upisuje u saobraćajnu dozvolu u polje „Snaga motora“, pri čemu se do sada kod automobila sa HEV pogonom upisivala samo snaga SUS motora, a nije se upisivala sinergijska snaga hibridnog sistema, niti možda snaga pogonskog elektromotora ?

Mene jako nervira kada neko stane iza mene na semaforu na udaljenosti na kojoj bih ja parkirao kola ako je bas velika guzva.

Obicno bude neki dekica u Puntu ili napaljeni klinac u matorom BMW, zasto ne znam :D 

Ovi sa parking senzorima naravno drze normalno odstojanje

Neki dan sam se vozio iza kamiona koji je nosio šut sa gradilišta.

Morao sam da držim veće odstojanje kako mi ne bi ova džomba pala na haubu ili ako padne na put da ne natrčim na nju.

IMG_7416.thumb.jpeg.96c2d127ccf9e389851f8bacaa24e570.jpeg

Uvek je kriv onaj ko oduzme prvenstvo ali šta raditi sa manijacima u zoni "sporijeg" saobraćaja koje ni ne vidiš niti očekuješ na tom mestu.....

Nazalost, maltene pravilo u zadnje vreme kod nas... Tek punoletan momcic od 20 godina, premium auto, brzina najmanje 3 puta veca od dozvoljene u naseljenom mestu. Daj Boze da nije bio pod uticajem alkohola ili opijata...

Na pamet mi odmah pade nedavna pogibija troclane porodice na raskrsnici kod West 65 u BG. Sta reci, tuga.

11 minutes ago, clockwork_orange said:

photo_2026-02-11_15-40-53.thumb.jpg.f6d05548effc8edb5ea307355e74b8f0.jpg

Rezultat nebrige i SNS gradnje

Da je drzava kao sto nije, trebali bi dobiti nov auto! Tuga, a mogu misliti koje su tek muke i peripetije sa osiguranjem...

Obicno pricam o bliskim situacijama, ali evo pre nekih saticak vremena sam imao da blisku da ne moze blize. Zenska odlucila da vozi VW Polo preko biciklisticke staze izmedju dve raskrsnice (oko 40m) i onda kad je dosla do pesackog u raskrsnici gde sam ja bio (pored pesacke staze je staza za bicikliste) jer ja nisam hteo da joj se sklonim sa puta, zakocila je tako da me skoro raspizdila, ja sam ruke spustio vec na haubu i blatobran, posle malo rasprave je nabila gas na mene i zakacila me retrovizorom i posto se rukav zakacio za retrovizor skoro me oborila. I pobegla sa lica mesta.

Nazalost dok sam se ja stabilizovao da ne padnem i na trenutak razmislio da nisam siguran da li ovo vredi uopste prijaviti policiji, otisla je dovoljno daleko da sam video samo da su SU tablice. Zvao pandure, ali kao sem totalno tacne tablice nista ne mogu bez obzira na opis auta, dve saobracajne kamere u raskrsnici gde se odlucila da se prikljuci na stazu za bicikliste ne mogu da se koriste za gledanje jer su male rezolucije. Valjda je tesko proveriti svaki crveni VW Polo pete generacije na SU tablice, potencijalno GTI verzija ili barem ima felne i cini mi se branik sa njega. Inace sve to sa detetom od godinu dve na zadnjem sedistu, takodje pre nego sto je odlucila da vozi precicom preko staze za bicikliste je oborila skoro jednog biciklistu i onda oduzela pravo vozilu iz suprotne trake...

Posted (edited)

Mala je sansa da bi sa detetom tako nesto uradila, iz nekog razloga se uspanicila verovatno dobrog, retko se to desava da tako ljudi lete preko polja a da nema dobrog razloga. Ja vise takve ne fermam ni 2 % cak i lude klince koji izlaze iz sporedne ulice pa upadaju preko, zure negde itd. Boli me uvo meni minut manje ali vise nerava i pozitive ;) , Jednom covek ispred mene ide u rikverc ja stanem i pustim ga on skrece u ulicu desno (iz rikverca ) da bi se vratio kontra i umesto kad je stao da me pusti on odma krece jos poceo nesto da vristi i vadi prangiju , zbog cega? na kraju nista se nije desilo ali eto meni jeste jednom ne duze od dve godine. Jednom svirnem coveku da krene on odma vristi kao da je ne znam sta, meni kad sviraju ne 'ebem to ni dva posto. Mrzim nervozne vozace - nista ne postizu time sem sto eskaliraju situaciju bez potrebe. Ovako sporiji sam vozac zato kad je neki pravac i sigurica bez saputnika itd... do poda bajo , najbrzi na drumu, otvaram univerzum da se ociste kanali ;) 

Edited by nemanja84bg

Posted (edited)

Gledam u nju kako stoji barem nekih 50-60m dok sam pesacio do pesackog i samo je popizdela jer je glavnim putem krenula kolona iz industrijske zone posto je kraj radnog vremena, zato sam i ja isao peske. I raspravlja se sa mnom da joj se moze jer je ona "videla" da nema nikoga. Ne vidim tu nikakvu paniku, samo totalno odsustvo mozga. Da se vratila 5m vise u rikverc, mogla je da prodje kroz javni parking kuda i ja idem uvek da zaobidjem guzvu u te dve raskrsnice.

Edited by YUgisa