clockwork_orange 626 Posted June 17 Kad rece vozaci kamiona Obozavam kada se kamioni preticu na autoputu, jedan vozi 80km a ovaj koji ga pretice vozi 81kmh pa ako jos pretice kolonu od 2-3 kamiona milina Takodje obozavam sve koji bacaju djubre i pljuju iz kola 2 Bouz and city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 346 Posted June 17 Daa, jutros na Milosu Velikom, covek sa nekim vecim pikapom vuce prikolicu sa dva konja i pretice kamion. Kamion izgleda prazan pa ga stis'o, a ovaj sa konjima ne sme bas da preteruje, pa to traje i traje i traje... A kolona se samo slaze, i onda krecu da sa preticanjem sa desne strane. Isto tako me nerviraju ovi sto zabodu tempomat na par kmh brze od mene, i onda kada me preticu ne dodaju gas nego to isto tako traajeeee, i obavezno mi naide neko sporiji ispred i ja moram da usporim, da pustim ovog da me pretekne, i po pravilu ga posle stisnem na debelo preko tog tempomata. Generalno mi se cini da ljudi znaju tehnicki kako se koristi tempomat, ali ne i vozacki, ako me razumete. 1 Bouz reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7614 Posted June 17 Dokaze neke nove generacije vozača, i to loših, na žalost. Skoro se vozim sa jednim početnikom, lik prvo stiska kvačilo pa kočnicu. Ja u šoku. Auto nizbrdo pod inercijom dobija ubrzanje. Kaže, tako me učili u auto školi! Al ne lezi vraže, ore dva dana skapiram da moj kolega koji vozi evo već 12 godina, isto to radi i plus šalta u nižu kad prođe raskrsnicu.Što se moje situacije tiče, cele nedelje sam se vucarao po uskim parkinzima tržnih centara itd, i ništa . Stanem na parking koji od vozila do vozila kad su patalelno parkirani ima minimum metar rastojanja i eto budale kojem je i to malo.Sent from my SM-A546E using Tapatalk 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1776 Posted June 17 (edited) Nije valjda u privatni (licni) auto? @knezevic76 inace imam i ja jednog pa vec daleko iskusnog i isto to radi dakle motornog kocenja bez kontam da hoce da ustedi supicu a potrosi plocice Edited June 17 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
ortakov 839 Posted June 17 Ljudi su masovno postali sve gluplji i gluplji. Toliko su glupave generacije da nisu u stanju ni na Google da pronađu ono što im treba već su im izmislili AI (veš. inteligeniciju) da to uradi za njih! Ja se sećam, OTO, 5. razred, kabinet, poprečni presek motora sa unutrašnjim sagorevanjem, povezan na el. motor brisača od zastave, sa sve prenosnikom (menjačem) i poluosovinom. Sve u funkciji, sve radi i mislim da u celom razredu od nas 22 - 23 koliko nas je bilo nije bio niko ili je bio jedan ili dva koji nisu mogli da razumeju kako to radi!!! I ja danas, kad pričam sa nekim mlađim ljudima i kažem da koncept motora sa unutrašnjim sagorevanjem se nije promenio od kada je izmišljen, oni me gledaju kao budalu i misle da su oni izmislili svet i da mi "matorci" nemamo pojima!? Onda se na to nadovezuje ovo što je @knezevic76 pomenuo, prvo kvačilo pa kočnica, izbacivanje iz brzine na nizbrdici i sl. gluposti. Počeo sam da obraćam pažnju, u zadnje vreme, žene na semaforima, svaka blene u telefon. Čak, vidim i u pokretu, jedno oko na telefon, jedno ispred sebe. Pravo je čudo kako više nesreća nema, kako se neodgovorno ponašaju. To, gledanje u telefon je postao opšti trend. Svi blenu u telefone, a žene posebno. Stoji na stanici, gleda u telefon, u busu, gleda u telefon, sve vreme, samo gleda u telefon. Bože sačuvaj, da im neko isključi internet, mislim da bi odmah izvršili kolektivno samoubistvo. Pitam ja ovog jednog momka, koji radi kod mene, šta gledaš toliko često na tom telefonu, šta je to što ne može da sačeka kraj radnog vremena, sutra...? Kaže, pa ništa, poruke!? Pa jbm mu mater, šta piše u tim porukama? Kaže, pa ništa posebno!? !? Pa šta onda, koji Q gledaš, čitaš i odgovaraš, i to, u momentu, kako stigne, tako se zableneš!!! Šta te žene gledaju? Mnogo bi voleo da im pogledam telefon i poruke, da vidim, šta je to toliko pametno, bitno, da ne može da sačeka, da dođeš kući, opereš ruke, noge, ručaš, opereš zube, pročitaš 10 strana neke knjige i tek onda pogledaš u telefon!!! Ja se sad pitam, da li smo se mi uopšte i imali seks, kad nismo imali mob. telefone? Ništa ono, plaža, vidiš neku devojčicu, pa priđeš, pitaš, skače na glavu, praviš gluposti, pobiješ se, da privučeš pažnju ... NIŠTA... sad, prvo gleda da je nađe na Inst. pa da šeruje, lajkuje, sinuje ... ma idite bre u 3PM i onda, takvog teletabisa pustiš u saobraćaj!? ZLO I NAOPAKO! 5 1 knezevic76, Zvezdo, nemanja84bg and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1150 Posted June 17 Dešava se IDIOKRATIJA. U svim segmentima društva pa i u saobraćaju. Pogledajte taj film ako već niste https://www.imdb.com/title/tt0387808/ 3 nemanja84bg, Woodoo and Bouz reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 798 Posted June 19 Mene vise nerviraju taksisti nego dostavljaci. Nekako ih razumem, sta ce i gde ce ako isporucuje nesto u uskoj ulici u centru. Nije mi problem da sacekam minut, dva. Veci su mi problem vozaci vespi, sve ih je vise i elektricnih. Veci motor cujes kad prilazi, ovo se samo pojavi sa leve ili desne stane, pogotovo na Gazeli i tom delu puta kroz Bg. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 626 Posted June 19 Taksisti mi idu na onu stvar po 101 osnovu to je za posebnu temu Juce oko 14h ja prolazim kroz terazijski tunel i vidim dva auto stoje sa sva cetiri migavaca, pomislih sudar, kad pridjoh imam sta da vidim vozac velikog novijeg (do 10 godina starog) mercedesa sipa gorivo iz kantice koju mu je ocigledno doneo drugar koji se naravno parkirao iza njega i takodje upalio sva cetiri migavca Pa koliki debil treba da budes da ostanes bez goriva u terazijskom tunelu 3 nemanja84bg, city and Nikola 1.6 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1776 Posted June 20 (edited) Iskreno da sam ovo video pre bih plakao od smeha nego sto bi me iznerviralo neka mecka na baterije a? inace ne bi me cudilo s obzirom kolke su guzve i kreni stani koje se protezu cak do opstine novi beograd Edited June 20 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18920 Posted June 20 To ti je soj onih "da komsija vidi raskos", a voze na rezervi i na ćelestonkama, cesto zimskim. Po BG ih ima koliko volis. 1 1 nemanja84bg and ostoja reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1776 Posted June 20 Ima da bude zanimljivo kad novija tehnologija upozna soc iz te kante , ima samo da bude blip blip "engine fault, stop car" Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 767 Posted June 21 17 hours ago, Ivan said: To ti je soj onih "da komsija vidi raskos", a voze na rezervi i na ćelestonkama, cesto zimskim. Po BG ih ima koliko volis. Juce jurim neko vodovodno crevo i peske od radnje do radnje u komsiluku i na jednom parkingu Cayenne sa Tigar All Season gumama. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16515 Posted June 21 Neka žena stala po burek, prednje dve skoro ćelave,zadnje dve stari tigar Wintera.Audi A6 TDI relativno novijeg datuma Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 288 Posted June 21 (edited) meni vulkanizer pricao o tim "novijim kolima" i za vlasnike istih. kaze skrpe nekako za njih ili dodju ko zna kako, konstantna rezerva, gume celave, kola nisu videla servis od garantnog roka al su uvek cista i uvek su ispred "skupih" klubova da bi privukla sponzoruse. ne znam ko je jadniji taj sto jede pastetu da bi se kurcio par sati ili ona mucenica sto misli da lik ima para (ili zna da lik nema para al kao slika se u skupom autu pa je okej) Edited June 21 by Nikola 1.6 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1150 Posted June 21 1 hour ago, ostoja said: Juce jurim neko vodovodno crevo i peske od radnje do radnje u komsiluku i na jednom parkingu Cayenne sa Tigar All Season gumama. Ima plin garant 5 sokratbg, Nikola 1.6, nemanja84bg and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 346 Posted June 21 Vidjao sam ja crni Cayenne sa all season tirgicama u Zemunskoj ulici, kod IMT-a. I to na dva broja manjoj felni, izgleda bas jadno takav, mala uska guma, uzas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1150 Posted June 21 (edited) Gomila tih luks automobila su već u poznim godinama i mogu se kupiti po ceni boljeg Grande Punta i slično, generalno nisu prikaz finansijskog stanja vlasnika Većina programera u društu ,sa par hiljada evra platama vozi neke male nove automobile, sirotinja. Skoro sam čuo da komšija diže kredit da bi kupio Audi star 20 godina. Rekoh za te pare si mogao manji auto par godina star, kaže čovek "NE VOZI SE ON TAKVIM AUTIMA". Verovatno će da podigne kredit i za veliki servis Edited June 21 by stex_pb 1 1 nemanja84bg and sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 767 Posted June 21 22 minutes ago, milan-jtd said: Vidjao sam ja crni Cayenne sa all season tirgicama u Zemunskoj ulici, kod IMT-a. I to na dva broja manjoj felni, izgleda bas jadno takav, mala uska guma, uzas... Epidemija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bouz 72 Posted June 21 On 6/15/2024 at 1:23 PM, nemanja84bg said: Pogledaj u kini da vidis ono krdo nesposobnjakovica, ne *ebu semafore 2% najgori su na celom svetu ... ko retardirani robotici na baterije i to sa greskom , sve im je sa greskom. ziveo sam u kini godinu ipo dana. lose voze, ali se ne bahate, jer je sve automatizovano, jer je bas onako surveilance country, kapiram na nivou grada londona - tako da u principu ne jurcaju preko ogranicenja i tako dalje. mada, toliko lose voze generalno da me cudi kako ih vise ne gine. doduse - njihove vesti NE javljaju bas tako revnosno negativne vesti kao zapadne (u koje i mi spadamo iz perspektive onoga tamo). 2 nemanja84bg and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18920 Posted June 21 4 hours ago, ostoja said: i na jednom parkingu Cayenne sa Tigar All Season gumama Taj je bar uzeo nove . Evo jednog mog zapazanja sa druge teme: On 3/29/2023 at 2:13 PM, Ivan said: Srpski AllSeason, uzivo sa ulica grada Cikaga... Unutrasnja polovina za danasnji suncan dan, spoljasnja polovina za onu vejavicu juce. Nema veze sto su pojedene skoro do zice sa unutrasnje strane, bitno je da komsija vidi da se fura DJip : U prvom planu i primena "urbanih terenaca", najcesce za jahanje po trotoarima i zelenim povrsinama - da nisam morao da ga zaobilazim preko ulice, ne bih ni obratio paznju. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1776 Posted June 21 Mnogo ih je pojeo nesto iznutra ili los kvalitet gume, bice da je trap kaput Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1776 Posted August 23 Nn lice namerno udarilo u auto i pobeglo, sto nije stiso "hrabrost" pa se suocio ... smece od coveka, naravno primeceno naknadno dok sam ulazio u garazu, jel ima neko ko resava te stvari ? Ili je kaput, privatna tuzba i sl.? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1246 Posted August 23 Tesko da ista mozes uraditi, eventalno ako ga je neko video, snimio itd... Jedino sto si otkrio po kile gita na braniku, to moze biti dobra stvar. 5 Mijailović P., Ivan, nemanja84bg and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1776 Posted August 23 (edited) Vidis ima ogrebotine iskosa ... namerno ga drmnuo ... nemoze to bit slucajno , mozak mu se sasusio dabogda icicu veceras da vidim u lokalu preko puta mada sumnjam da hvata dotle zbog ugla. I da ga je video ne postoji sansa da ce se doci do kontakta posto je vec sutradan ...bedak Edited August 23 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16515 Posted August 23 Možda je i "ona", kolege, molim vas za rodnu ravnopravnost... Neki dan gledam jednu kako isparkirava auto i otkida čoveku zadnji branik... 2 nemanja84bg and Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites