Jump to content
FAS Goran
Guest 5204

Šta vas izluđuje u saobraćaju?

Recommended Posts

1 hour ago, Ivan said:

Balavanderi, jos ako ima projektore i odsecen snop, dozvace se pameti kada mu se (ne daj Boze) nesto desi.

Sto Bane kaze, Stildza i Bravo su mi imali Dark mode na navigaciji, odmah klik cim se nocu izadje van ulicnog osvetljenja.

DS ima jos bolju stvar za nocnu voznju - jednim klikom na dugme gasi se komplet instrument tabla sem brzinomera, gasi se ekran navigacije i ekrancici digitalne klime (do promene podesavanja i onda se opet gase), smanjuje nivo osvetljenja komandi na centralnoj konzoli i ambijentalnog svetla. Primetno pomaze da se covek skoncentrise na ono sto treba, posebno u brzoj voznji ili na losijem putu, odmara oci, ugodnije je za duzi put...

A umesto toga, ti stavljas aftermarket ekran koji smeta, dreci i koji nema nikakvu interakciju sa ostalim komandama vozila, indikacijom da je napolju mrak ili su upaljena svetla...

 

Stavljam aftermarket zbog radi usb podrske :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izgleda da Pinkovi pustaju subliminalne poruke :D stvorili su generacije zavisne od njih, ne daj Boze da dva sata ne gledaju program :) I onda dodjes na tehnicki on te vrati jer ti ne radi jedna sijalica na tablici ili si zatamnio 15% zadnja stakla, to je ozbiljno ugrozavanje sigurnosti. :o

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, knezevic76 said:

obesmislili zabranu telefoniranja u toku vožnje

Kakvi obesmislili, juče zamalo nisam udario u MŽK (majku, ženu, kraljicu) u 500, jer je izletela iz bočne uličice, suprotno svakoj logici i zakonima, naravno nije ispustila telefon iz ruke! Da nije odreagovao Toyota Safety Sense (automatsko kočenje) ne znam šta bi bilo. 

Da sam ja neka vlast, uključio bih SVE kamere, samo da snimaju korišćenje telefona na tri meseca, a ovima koji imaju BT/multimedije bih naplatio duple kazne - imaš mogućnost da pričaš bez korišćenja ruku, a nećeš!

Grci, koji su 120% svog vremena na telefonima, 80% njih minimum u autu koriste ili fabrički ili neki drugi sistem za telefoniranje bez ruku!

A ovi majmuni koji gledaju spotove dok voze, su isti oni koji koriste maglenke kad je kiša i kad su bare, oni koji ti se lepe uz zadnjicu , oni "PUN GAS"!

 

A od Pinka ništa bolji nije ni Toxic (drži moj školski, Nemanja, ortak od JK)

Share this post


Link to post
Share on other sites

U doba korone bese cukanje kod ili u blizini West65, jedina dva auta u saobracaju na tom mestu. Neke dve u fikusu ili smartu se zakucale u lika koji je cekao da se otvori zeleno za levo na semaforu.  Telefoni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mene se pre jedno 6-7 godina dok sam vozio e60 zabio kombi bez kocenja dok sam stajao na semaforu, isto telefon kucao/gledao, sreca pa je velik/jak/bezbedan auto inace ko zna kako bi prosao...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Što se kamera tiče, verujem da ih više id polovine u BGu ne radi.
Moj kolega 4 meseca vozi neregistrovan auto, nikakva kazna.
Drugar redovno vozi preko ograničenja od 50 i ništa, a svaki dan prolazi do posla barem ispod dve kamere za brzinu. Da ne navodim dalje.
Izgleda da rade samo one za žutu traku i crveno.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juče stojim ispred policijske stanice kod mene u mestu,kamere na sve strane piče ljudi pored stanice i telefoniraju …oni kažnjavaju samo kada im treba lova

Edited by neshtry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moguce i da ne rade kamere, Ja svakako ne divljam u voznji, a i gde bi sa 100ks :)  trudim se da prilagodim brzinu uslovima saobracaja ali isto tako i ne postujem ogranicenje na auto putu kroz Bg, od Konjarnika do tamo  iza Geneksa kad nema saobracaja vozim i 130... i nikad nista nije stiglo. Ali da kace kamere kace ih, ovde u Mladenovcu mislim da ih ima na svakoj banderi, svakoj zgradi u centru. Sta snimaju pitaj k :) Ili je pranje para ili su biometrijske pa im sluze da pritisnu nekog kad im zatreba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod meme rade,nosio  Sam neke otpale hrvatske tablice kod njih i video sam kod njih u prijemnom.Nego ih zabole

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moguce i da ne rade kamere, Ja svakako ne divljam u voznji, a i gde bi sa 100ks   trudim se da prilagodim brzinu uslovima saobracaja ali isto tako i ne postujem ogranicenje na auto putu kroz Bg, od Konjarnika do tamo  iza Geneksa kad nema saobracaja vozim i 130... i nikad nista nije stiglo. Ali da kace kamere kace ih, ovde u Mladenovcu mislim da ih ima na svakoj banderi, svakoj zgradi u centru. Sta snimaju pitaj k  Ili je pranje para ili su biometrijske pa im sluze da pritisnu nekog kad im zatreba.
Ja u mladenovcu prošao kroz crveno tamo posle onog mosta ka Banji, i a jedno 7-8 meseci. A kamera baš tu stoji.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taj semafor je cista glupost :) Imao je smisla dok su radile fabrike koje su sa leve strane, bilo je sigurno 3-4000 radnika i bio je potreban. Sad mislim da ima sve ukupno 200 radnika tu i vecina i ne dolazi autima. Nisam ni video tu kameru :) 

Mozda rade, prenose sliku ali za kaznjavanje valjda moraju da slikaju kao dokaz, a to je slozeniji softver :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...