Jump to content
FAS Goran

RedMan

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RedMan


  1. Sada sam procitao ovu temu,nista ne sisti i ne pisti,samo sto kada se zagreje motor ima tog dima na meracu i na cepu za ulje u OBLIKU PARE,bukvalno je dim bezbojan.

    Mada ovaj od 150ks kada je hladan cuje je nesto kao TAK TAK TAK izm motora,ne znam kako da opisem zvuk,ali kada se zagreje taj zvuk se gubi,inace to je od mog brata drug,gledao sam i servisnu i sve,stvarno lepo sacuvan i odrzavan,na trapu nema nesto da susne,i ide kao sumanut.

    Samo se jos dvoumi da li da ga proda.

    Ovaj od 120ks je uvezen Maja ove godine kako kaze prodavac iz Svajcarske,ali kaze da je samo ulje zamenio i dopunio klimu.

     

    Da se ne cuju mozda te klapne dok je hladan auto?


  2. Zivim u Nisu,danas sam pogledao ta dva,a bio i jos jednog trecega da pogledam.

    Za cudo sva tri su se isto ponasala kada se zagreju na radnu temperaturu,ima tog dima u obliku pare i na meracu i na silci za proveru ulja.

    Cak sam gledao od komsije Alfu Guliettu 2.0 mjet 2013god,kada se zagreje na radnu temperaturu ima istog dima na cepu za dolivanje ulja,ali nema na meracu.


  3. Pozdrav svima na forumu,

    Dugo nisam bio na forumu,pa se izvinjavam jer sigurno postoji tema ali mi treba hitna informacija ako mozete da pomognete i date neki savet.
    Ispalo mi je da kupim Fiat Bravo 2008god 1.9 88kw i jedan 1.9 2007god 110kw,ovaj 1.9 110kw vozi jedan lik poznajem ga relativno ali je kod njega 7god.
    Interesuje me kakvi su automobili,kakvi su motori,potrosnja i odrzavanje u poredjenju sa ova dva modela?

    Hvala unapred svima i izvinjavam se ako postoji vec teme jer stvarno mi je hitno iso bi u toku dana da kupim.

     

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...