Jump to content
FAS Goran

Nikola011

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Nikola011

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Ford Focus 2002 18tdci
  1. Pozdrav, zeleo bih da kupim alfa romeo 147 , pa me zanima vase misljenje. Evo linka: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=239382913&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxPrice=2500&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=7&pageNumber=2
  2. Da sam se malo ranije pridruzio Vama, sigurno je da bih ga malo ulepsao. Za sada ne planiram nista da mu radim zato sto sam vec dao oglas da ga prodajem Kao shto rekoh, imam klinca i stvarno mi treba veci auto, a imam i suprugu koja voli stalno nesto da cuva i skuplja po kolima, a kad idemo na put uvek se vratimo prepuni ) Inace sam u potrazi za Lybrom, tj nasao sam jednu u NS, sad mi samo ostaje da za koji dan odem i pogledam je. Lybra me odusevljava na oko:))
  3. Nidzo Nema nista posebno, klima, el.podizaci napred, abs, servo, koliko ja znam. Mozda ima jos nesto a da ja nisam otkrio ) Inace oznaka je sx, ako to nesto znaci.
  4. Dobar dan. Juce sam predstavio sebe, a sad je dosao red da predstavim i svoj auto Fiat Punto II 1.2 8v sx, Dovezen je iz nemacke pre dve godine sa samo 80 000 kilometara ) Sto se tice auta nisam nista dirao sve je fabricki, mada trenutno ni nemam vremena da mu nesto posebno radim, imam klinca koji zahteva previse paznje:) A, evo i nekih slika Srdacan pozdrav. Nikola.
  5. Hvala na dobrodoslici Ja bih rado, ali imam problem da postavim slike tj ne znam kako. Mala pomoc?
  6. Veliki pozdrav svima. Zovem se Nikola, imam 30 godina i dolazim iz Beograda tacnije Mirijeva. Ponosni vlasnik Fiat punto II 1,2 8v vec dve godine a nadam se da cu uskoro postati i ponosni vlasnik Lancie Lybre

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...