Jump to content
FAS Goran

Stilo115

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Stilo115

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Serbia

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9JTD
  1. Pozdrav ljudi vlasnik sam fiat stila,ali o temi se radi o mom drugom autu,u pitanju je peugeot 307 2.0 HDI 2003 godiste sa FAP filterom,e sad auto ima da napomenem pravi 131000 km od kojih sam ja napravio 13 000, kad je hladno vreme jednostavno nece preko 2000 obrtaja,kad se ugreje ide normalno medjutim na nekih 3000 obrtaja pri brzini od 140,150 turbina puni ali neravnomerno,primetio sam u zadnje vreme da pisti dosta kad krecem i menjam u drugu,trecu takodje fali mi 2 crtice ulja i osecam miris kao da izbacuje ulje na auspuh,sumnjam da je ona otisla ali mozda je nesto drugo pa da cujem misljenja?
  2. Imam slicnih problema,sa bordom gde pise kilometraza, mada je kod mene kad sam kupio auto nakon nekog vremena treptao pa se ugasio skroz. Skinuo sam kleme i posle vratio nazad,radilo je pola sata i nestalo,skoro je bilo jako hladno i teze je upalio i kilometraza se pojavila opet i posle nestala,da nije mozda do akumulatora,jer je u njemu samo 56 ampera, znam da nije za dizela dovoljno jak al sta da se radi kad je i nov akumulator velika investicija, hvala unapred.
  3. Pozdrav,imam stila 2002 godiste i imam problem sa airbag lampicom,cackao sam nesto sa desne strane gde se ukljucuje i iskljucuje airbag i kada sam ukljucio na on,pokazivalo je da je iskljucen i dalje,da li mi mozete reci sta to moze da bude?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...