Jump to content
FAS Goran

tiposman

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About tiposman

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

2810 profile views
  1. Pozdrav svima, imam problem sa alternatorom, ne puni, zamenjen regler medjutim i dalje ne puni tako da moram u neki servis na remont pa ako neko zna nekog dobrom majstora gde bih to mogao da uradim, neka preporuka ako je neko radio?
  2. pa sam konstatovao da je 3/4 skoro 100 stepeni sto nikako nije dobro. Iz kog grada si @tiposman? Novi Sad
  3. Nisam je menjao odkad je auto kod mene neke 3 godine, creva budu zagrejana normalno, a desavalo se i pre zamene trm.
  4. Ne znam u kakvom je stanju, kako bih mogao da je proverim da li radi ispravno tj. jel se moze uopste proveriti?
  5. Pozdrav svima, evo da podelim svoj problem sa svima vama pa ako neko ima koristan savet sta i kako neka pise, elem vlasnik sam Punta mk2, 2001 god. 1,2 8v, problem koji mi se desava u zadnje vreme je taj sto mi je auto poceo da dize temperaturu i nema grejanje u kabini, ventilator se pali ali nikako da se ugasi prelazi polovinu i nastavlja da ide negde do 3-4 kazaljke, antifriza ima dovoljno, ulje u motoru normalno nema povecavanja nivoa a ni skrame ili majoneza na cepu, auto vuce normalno, kazaljka za temp.je znala da luduje tipa tek upalim motor ona u crveno i onda padne skroz, na satu 200k ili vise naravno, promenio sam termostat, stanje isto, na polovini upali termostat 1, pa 2 brzina ventilatora i negasi se temperatura kao sto sam opisao, u mom vlasnistvu se nikad nije pregrejao da i to napomenem.
  6. Kupujem levo krilo za Punta 2001.god.u tamno sivoj metalik boji! Nikola 0628513160
  7. Kupujem levi retrovizor za Punta 2001.god.
  8. Dule imas cugu od mene :-) Hvala jos jednom!
  9. Ako neko zna gde se u N.S mogu napraviti plastični prstenovi za alufelne, nek ostavi neki kontakt broj.
  10. Kupujem plivajuce srafove za Fiat Punta 2!
  11. Problem je ovaj kolega je nedavnno kupio gore navedenog Punta realno fin i ocuvan auto kupljen od zene, danas provereno ulje kad ono skroz na minimumu znaci ispod ustvari vidi se samo tackica ulja na vrhu meraca, prethodna vlasnica je sipala cini mi se Selenia u servisu ali ne znam koju auto normalno ide i vuce, lampicu za ulje nije upalio pa me zanima da lije auto ostao skroz bez ulja ili jos ima ulja u njemu i kad je nivo tako nizak. Usput koje bi ulje bilo najbolje da se sipa u njega presao je oko 170.000 hiljada? Hvala!
  12. Potreban mi je savet u vezi kupivine gore navedenog auta, danas sam gledao jednog tek sto je sisao sa carine sednem da ga provozam pali normalno prima gas dobro vuce nema gusenja ili neceg slicnog zavrsim sa probom i pricam sa prodavcem, auto radi u leru normalno pali ventilator i gasi temperatura ok na polovini kad odjednom motor menja zvuk (ventili predpostavljam ) pocinje da radi kao neki dizel caka, caka, caka i tako par minuta i onda opet normalno i sada sam u dilemi prodavac tvrdi da je to od stajanja skoro 30 dana na carini pa kao zato sto nije radio dugo moguce neko zagusenje na jednom ventilu. Ako bi neko znao u cemu bi mogao biti problem bio bih jako zahvalan na savetu ili na sta da obratim paznju, auto dobro vuce ima klimu servo abs podizace bord itd... Hvala!
  13. kazi mi jer moze da se to namesti na tipo 1,4 90.god mislim na servo pumpu i letvu i na sportske opruge jesu za prednje tockove ili zadnje i koliko spustaju posto sam pazario 15 6,5 j sa gumama 185-55-15?

    pozzz....

  14. [e hvala druze razmatram da uzmem ove sa foruma zender 15 cola isao sam da ih vidim dobro izgledaju ali nisam bio siguran dal ce odgovarati. pozzz...
  15. Mogu li 15 7j et 37 felne stati na Fiat Tipo i sa kojim gumama da ne bi imao probleme sa cesanjem i slicno, auto je fabricki znaci nije spusten i slicno. Hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...