Jump to content
FAS Goran

Coo

Members
  • Content Count

    550
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Coo

  1. Inace zbog euro 3 standarda je Alfa prestala V6 2.0tb da pravi. Nema 2.0 mjeta koji bi ga dobio i sada posle 15 godina. Ako vec pricamo turbo vs turbo. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
  2. Da hoce Yamaha da napravi R1 dizel, koji bi to uspeh bio. Kada ga uteras u blokadu na 5 hiljada... ma idi begaj
  3. 2.0ts po BG-u ~11l benzina trosi. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
  4. Slike su od pre 10-ak godina, tip je bio poslovno na Isle of Man. Ne znam dečka, ali je odlične slike celog ostrva napravio.
  5. Ja sam stavio na moju, kod Pirketa u Bulevaru, niklovani završetak auspuha. Isti je oblik kao fabrički završetak, samo se navuče preko i zavari. Diskrecija zagarantovana . Posle godinu i po stoji kao i kada je montiran, ništa se nije oljuštilo. Nešto malo preko 2 soma rsd je bilo sve, pošto sam menjao i gumene nosače zadnjeg lonca.
  6. Coo

    Dobra stara vremena

    064 je dugo imao ocajnu pokrivenost, 063 ih je razvaljivao po tome. Da li je neko spomenuo Siemens S2 i S4 (tako su se valjda zvali)? Mislim da su to bili medju prvim aparatima ovde.
  7. I ako dodaš gas deaktiviraš tempomat?
  8. Meni su na 147 napred Textar diskovi, a Galfer pločice. Pozadi Textar diskovi i pločice. Ne škripe, a koče pristojno. Mislim ne vozim trke pa da kočim naglo i često. Za moje potrebe OK. Cenim da je proizvođač manje bitan, bitno da nisu falš delovi.
  9. Dok vi off-ujete, felne prolaze... http://www.kupujemprodajem.com/17ke-5x98mm-ALFA-FIAT-LANCIA-HOLDEN-Pezo-11161639-oglas.htm?filter_id=130270
  10. Inače po uputstvu 4 crte treba da su pune, a dve prazne (na restyle je tako). Senzor je OK, ali šipka je šipka.
  11. 120ks ima isto sa DPF-om. DPF se ukljanja hardverski i softverski bez problema - može da se uradi. Inače novije nisu ojađene sa opremom, nego se takve uvoze ovde. 120ks je 5 brzina, 140 i 150 je 6 brzina. 150ks troši litar više od 120ks po gradu mada na jednoj drugoj temi može da se desi i obratno.
  12. Išle su i na Ducati Corse, kao i Blackline i još neke verzije. 17" ili 18" su te felne. http://www.topspeed.com/cars/alfa-romeo-147/ke1293.html
  13. Ako pričamo o prednjim pločicama za 147, 5,292 RSD iz originala. U Ricambi originali kutiji su, Galfer je proizvođač. Ne pričam iz glave, menjao pa znam. Neka modovi prebace ovo u about Alfa 147 da ne trujemo temu.
  14. Ma, je*es branik, to je jos i najmanji problem, iskopa se polovan.Meni je bitnija stavka da vitalne delove (pogotovo motora, kocionog sistema...) uzmem ili iz originala ili kvalitetan aftermarket. Ima izuzetaka, ali to bato za Alfice uglavnom kooooosta. To su sve priče... Punto JTD i Alfa JTD održavanje motora je u paru isto. Za registraciju je jako mala razlika ako je i ima. Čisto sumnjam da iko kupuje za Punta branike iz originala. Tapacir vrata za 147 iz originala je mislim 280€, a dugmici na volanu mislim oko 350€. Ne znam nikoga ko je to kupio ordži. Sa druge strane prednje pločice iz originala su 5 soma rsd (bile na akciji). Ono gde je razlika u ceni je ozbiljniji trap, skuplje gume, troši litar više i sve ostalo sto ide uz razliku u klasi auta. Inače 147 nema siti servo, senzore i uglove... nego uljni-da ne kažem "pravi". I mene su plašili Alfa ovo, Alfa ono-da sam ih slušao... Ako imaš dobrog mehaničara možeš i spejs šatl da kupiš.
  15. Da sam znao da ideš... trebaju meni neki detalji za 147 . A te multispoke kada staviš na auto, osmeh na licu zagarantovan
  16. Lancia ima na Y, Musi, Lybri... slicne volane, ako ne i iste rekao bih. Totti sto prica je Platino oprema. verovatno ima i naslone za ruke. Ponavljam, jako prostran auto unutra. Ne znam samo za naknadnu prodaju kakva je prica. Ako je frka za kes mislim da ne moze bas lako da se proda. Zato ako je kupujes, barem da bude u opremi.
  17. Jako, jako prostran auto, ozbiljno sam gledao Ideu kao drugi auto sto je faktički isto to. Da je ova km teško, mada ne i nemoguće. Slažem se da je bolja ako nije klot (sve imaju klimu i prednje podizače).
  18. Ko realno odredi cenu auta, taj neće mnogo da je spusti ako ne gori za pare. Gledam sa drugarom pre godinu dana Mislim Pajero Sport, trazi lik 7700, pita ga ovaj moj koliko je to u parama, tip iz prve 7000. Ali ovo sa 5500 na 4500 je bezobrazluk, 20 posto od cene i to za VW koji nije preko 2.0, u drzavi Srbiji. Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
  19. Što reče tip na drugom forumu, "auto ne poklanjam, nego ga prodajem"
  20. Znam čoveka koji vozi 3.2 benc i pređe 400-500km dnevno, na te relacije ne treba biti pametan za plin, bitno je da ne budeš glup. Pun tank plina i benzina kada sipa bude oko 20 hiljada RSD. Verovatno kada bi i mi vozili nesto preko 2.5 da bi drugačije razmišljali. Što reče jedan moj davnih dana, da postoji X5 2.0 nikada ne bih kupio X5.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...