Jump to content
FAS Goran

dukat

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Vozim Fiat Stilo 1.9 mjet iz 2005. Malo vibrira na leru kada je hladan, kada se ugreje nema problema na malom broju obrtaja. Nema problema kada se pritiska/pušta kvačilo i veoma sam zadovoljan kako auto vuče. Do sada sam vozio samo benzince pa me malo nervira caktanje dok se ne zagreje. Ono što mi sve više smeta su vibracije ili brujanje na većem broju obrataja. Preko 2000 počinje polako da se oseća od 2500-3000 je već izražen zvuk motora u kabini i vibracije. Imam utisak kao da se vrti na znatno većem broju obrataja. Na poslu vozim pežoe (206, 307 i 406 svi dizeleši preko 300.000km) i imam utisak da mnogo mirnije rade na tim obrtajima. Da li je to izraženo kod svih Stila sa ovim motorom ili kod mog auta postoje nekakvi problemi (zaprljane dizne, nosači motora, zamajac i sl) ? PS: na dijagnostici ništa nije prijavljivao osim pre pola godine za EGR ventil (tada sam očistio i usisnu granu), i pre dve godine za pad napona
  2. Pozdrav Gorane, Imam Fiat Stilo 1,9mjet, 8v, 2005.god. Da li radite čišćenje EGR ventila i usisne grane. Koliko bi okvirno koštalo i koliko vremena vam treba da uradite taj posao? Jedan majstor mi je rekao da je to prilično komplikovan posao, zbog skidanja dosta delova i da moram da mu ostavim auto dva dana.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...