Jump to content
FAS Goran

pashah

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About pashah

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday September 23

Contact Methods

  • MSN
    ramiz_pa@hotmail.com
  • Yahoo
    ramiz_pa@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lukavac, Bosna i Hercegovina

Previous Fields

  • Garage
    Punto MK2 1.2 8V Active Sport: SPECIFIKACIJE - Model : Mk2 3 vrata – Motor : 1.2 8v - Godina : 2003/08 – Boja : Perla Siva
  1. Ja mislim da sjedista iz 147 odgovaraju samo za drugu 147 i ovaj Punto 188, nisam siguran da odgovaraju u ostala alfina vozili ili u ijedan drugi punto osim navadenog Kod mene su vec uveliko alfina sjedista u Puntu vec je bio problem sa donjom klupom koja nije mogla stati pa sam je pokusao prepraviti medjutim nije ispalo onako kako sam zamislio Pa nisam ni ja ovako zamislio,jer je donja klupa duza nego kod punta, ali ne viri puno, nekih mozda 5 centi! Nije moglo Edo drugacije, to je to! Samo sam znaci odsjekao nosace klupe na alfinim sjedistima a stavio ona od punta. I sjedista naravno ne mogu se vratiti pod naslon ali sta je tu je! Ma ionako nikad vise od dvoje nije u puntu :) lepo i zanimljivo, nego mislim kad si sve radio trebao si i ovu resetku dole da sredis i da umesto nje ubacis mrezicu bar bi ja tako uradio Hvala drug, ovo je vise znaci bilo nesto kao pilot projekat naravno da ce tu ici resetka ali tek kad se za njega pojavi nesto ovako kao na slici. Mrezice stvarno ne volim!
  2. Na radu sam u inostranstvu sada Edo, sjedista su iz Alfe selespid 2.0, nabavi i sve ce ti biti jasno kad ih budes ubacivao. Nema nekog pametovanja. Samo prvo postavi zadnja, da imas prostora za raditi :)
  3. Ma sjedista su samo tako legla, naslon kao narucen, sve uklapa! Jedino sjediste sam morao spojiti i sa svojih sjedista od punta skinuo one nosace sto ih drze za sasiju, a ove od Alfe sam odsjekao! Evo postavit cu ti vecu sliku da vidis! Hvala drug!
  4. Ovo je sledece na redu FORD FOCUS 1.8 2.0, 1998 - 2004 MK1 AIR INDUCTION FILTER
  5. Ide par vecih slika Ma razmisljao sam ja dugo,ipak je na kraju prevagnulo zatvaranje brusenje branika Ma super su njemu i ova stopke,ne bih previse da ga kicim Kao sto sam i obecao!
  6. Pozdrav, Ovo je moj Punto. Prije i poslije... Malo smo trazili po forumima koje bi najbolje idejno rijesenje bilo za preurediti Puntica. Nisam htjeo nesto Abarth ovo ono. Vec da ostane onaj stari Puntic ali da bude lijep za oko. I evo sta smo dobili, radit ce se jos na njemu, ali glavni poso' je odradjen.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...