Jump to content
FAS Goran

Autoreparatura

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Autoreparatura

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/29/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://autoreparatura.rs/
  • Skype
    autoreparatura.rs

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Velika Plana

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Seicento
  1. Trebalo bi da ide ubodna sijalica. Najbolje ti je da ubaciš sa 5 smd ili led 1w. Obavezno ubaci can-bus ako ti je stilo preko 2003 god.
  2. Dosta sam se bavio time oko prekidača protiv krađa. Prekinuti struju sa pumpe jeste dobro rešenje, ali nije dobro za auto. Kod mene na Sei, kada sam poveozao preko pumpe, upalio je lampicu na tabli. Prekidač smanji otpornost struje koje pumpa treba da dobija i onda se javljaju greške. Ja uglavnom na automobilima nameštam da kada uključiš prekidač, i pokušaš da daš kontakt, auto nema struju. Tako da je pokušaj paljenja nemoguć. Isto tako ne pokušavajte da vezujete na žice od bosch pumpe. I tu se javljaju problemi, da auto neće posle da upali.
  3. Pozdrav svima, imam sledeći problem. Imam Seicenta 1.1 2001 god. Na njemu nema obrtometar, ja sam kupio fabrički od sportinga, Pitao sam dosta električara i ljude koje imaju sei i nešto su čačkali oko toga. Pričali su da ispod table možfa ima ostavljen džek sa kablovima. Rasturio sam celu tablu, nije bilo ničega sem ostavljenih kablova za el. podizače stakla. Neki kažu da povežem preko bobina sa diodama, a neki kažu da to nije moguće sa fabričkim obrtometrom. Jedino što mi još preostaje da probam da nađem pin na ecu koji je za obrtometar. Da li neko ima neki savet ili predlog? Hvala unapred.
  4. Pozdrav svima, da li će uskoro biti neki veći skup?
  5. @duca7 meni bi dobrodošla pomoć, pošto želim da ugradim
  6. Dok sam ja vozio sa 8000K, imao sam osećaj kao da je napolje sve crno belo, ali su za mokar put strašni. Najbolja boja je 4300K, najbolje osvetljava i lepo izgleda, 8000K mnogo izgleda kineski
  7. Provereno Srđanje sve to. Šta bi još moglo biti problem? Izduvna grana i crebo od ibera su puni ulja...
  8. Pozdtav svima. Drug ima Lanciu Lybru 2.0 2000 god benzinac automatik. Jednog dana vozili smo se i pogledali iza nas dim. Stali i auto je počeo da trokira. Majstor nas je odšlepovao. Zamenjeno je sledeće: Dihtung glave Dihtung poklopca Vođice gumice ventila Svi hidro podizači semening bregaste dva komada Obrađena glava Auto proguta ulje i izađe beo dim na auspuh. Majstor je sve to zamenio i spakovao i rekao mu da vozi polako 1000km. Nije prešao ni 100km od tog servisa, ponovo belim dim na auspuh i progutao ulje. Šta može da bude problem? Da li se ovo Vama događalo? Hvala unapred.
  9. Meni bi za početak bio dovoljan zadnji kačket
  10. Urađeno. Zupčasti 1500din PK kaiš 600din Pumpa za vodu 2900din Španer sam imao kupljen nov, pa je normalno i on promenjen. Ruke 1000 din Stari španer je bio na izdisaju, da je krenuo da škripi. Katastrofa je bio.
  11. Pozdrav Regolari, koja bi cena bila za ovaj far od 1500din i taj sa matiranom plastikom?
  12. Pozdrav svima. Od skoro sam vlasnik Fiat Seicenta 2001 godište. Motor 1.1, 40 KS. Za početak uradio sam mu mali servis. Zamenio ulje,gilter vazduha i filter ulja. Pošto je bilo malo ulja na motoru, zamenio za dihtung poklopca ventila i tako rešio problem. Kada sam to radio video sam da je zupčasti kaiš ispucao malo. Predpostavljam da nikada nije menjan i desi se nekada da kada upalim auto da se čuje neko škripuckanje, pa pretpostavljam da je do njega. Zamolio bih nekoga da mi kaže, šta je sve potrebno za veliki servis? Hvala unapred.
  13. Mislim da nema. Kod Pande se mnogo rasipalo svetlo, staviću prvo Xenone, pa ću videti da li ću i projetkore.
  14. Dok sam vozio Pandu 2001 god, u njene one kockaste farove ugradio sam H4 Xenon i nije se loše videlo. Sad pošto sam kupio Seicenta 2001 god, planiram da ugradim projektroe i da zatim ugradim Xenone. Šta Vi mislite o toj ideji?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...