Jump to content
FAS Goran

Aleksa Markovic

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Aleksa Markovic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kragujevac
  1. Uređaj kupljen i uspešno instaliran. Jako sam zadovoljan reprodukcijom i navigacijom kroz foldere i listu pesama. Primetih samo da se ne očitava naziv pesme. Ne znam da li sam ja pogrešno razumeo da treba da ispisuje, ali svakako mi ne smeta ništa
  2. Upravo tako Reno nije ni stao niti usporio, i kako je naleteo sa strane ćale ga je udario u zadnji levi točak i usred njegove brzine i pod inercijom ga nabacio na banderu. Tako da su oštećenja na renou sa desne strane upravo od te bandere. Meni se na kolima nisu aktivirali airbagovi. Na svu srecu nije nista vitalno oštećeno. Ima tu da se zamene farovi, hauba, branik, maska i milion nekih plastika ispod. Do hladnjaka nije došlo, jer je ona greda ispod branika odradila svoje. Da, da u kraju se desilo. Stilo je išao od skvera niz Kosovsku ulicu, a reno je iz prve bočne ulice došao sa desne strane.
  3. I opet ne tako sjajne vesti Imao ćale udes 10.Januara i evo kako sad izgleda: Policijskoj upravi je bio potreban 21 dan da sačini zapisnik!! Nakon toga odmah izašao je procenitelj i auto sam odvezao kod majstora. Nadam se da će za najviše 5-7 dana biti sve gotovo.
  4. Evo malo da osvežim temu, dugo me nije bilo U međuvremenu sam na kolima promenio par stvari: - Vetrobransko staklo, Tom Glass servis. - Plinski udeđaj, Raša Auto Gas. SEKVENT A.C.STAG 200 Rezervoar: Atiker 42l Raspršivač: Tomasetto AT09 Od tada sam prešao nekih 1750km. - Set kvačila, neki manji servis u Beogradu (pošto mi se tamo auto pokvario) VALEO, AP Sport - Mali servis, Žurka Auto (moram malo kolegu da reklamiram )
  5. Ja klimu za po gradu ne koristim, samo kad izađem na otvoreni put. A što se tiče sređivanja tvog autića, samo kreni polako, funkcionalne stvari prvenstveno a onda i malo šminke neće da škodi
  6. Znam ja šta je to, ali nisam obraćao pažnju da li imam i da li radi, jer sam ga sad slabije vozio, usled nedostatka zimskih guma
  7. Da su čudno, čudni su Ovde ima da se vidi šta dolazi uz Dynamic opremu inicijalno a šta kao dodatno. http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/fiat/stilo/hatchback-2002/equipment/ Ja imam takođe Dynamic verziju, a od opreme (opcione po ovom sajtu) imam još i: - Klimu - Centralnu bravu - Climate control, ako se ne varam - Tempomat (CC) Ali nisam siguran da li imam Heated mirrors.
  8. Nisam bio upoznat sa tim da se dodatno osigurava, inače bih sigurno uplatio to. Mislim, šta je 2500 za cifru koju sad moram da izdvojim. Hehe, bilo je to možda 6-7 dana pre utakmice, nego sam ja danas slikao Inače sam i ja bio na utakmici, znam kolika je gužva bila. Ne, nije ovde udaren, udaren je u centru kod socijalnog (ko je iz Kg-a znaće). I ne opterećujem se, jednostavno je samo kretenski uraditi tako nešto (ukoliko je namerno). No, teraj dalje
  9. Biće još lepši kad mu se zatamne stakla, samo će morati da se poštuju (prinudni) prioriteti. Ispao sam glup (čitaj neobavešten) jer sam tek nekoliko dana pre toga saznao (gle ironije) da za stakla ide posebno osiguranje. Iako ne znam ni ko je, ni zašto polomio, mogu da potpišem da je to uradio neko ko ima manje od 18-19 godina, kog vaspitavaju ulice a ne roditelji.
  10. Umesto da se pohvalim kako sam nešto odradio, ja moram da se požalim šta ću biti prinuđen da uradim na autu.. Naime, pre nekoliko dana (večeri) dok sam bio uredno parkiran na parkingu u centru grada, neko mi je iz meni nepoznatih razloga razbio šoferku. Evo kako sad izgleda:
  11. Ako je to Raša koji je meni nešto servisirao na Z101 (nije mi on ugrađivao), onda je stvarno loš. Jer od tada, od kada mi je on zamenio neki deo i čačkao, auto nije mogao ni u mestu lepo da radi, da pali i sl. I stalno sam se vraćao milseći da će da sredi to što je "zagrebao", ali jok. Pa sam morao da se navikavam da vozim sa sve tri pedale istovremeno
  12. Preporuke očekujem na PP, ne u temi, svakako. Bio bih ti jako zahvalan . Nikako da ga isprobam malo i na autoputu, najduža relacija mi je bila Kragujevac - Aranđelovac
  13. Ima li neko iskustva sa nekim servisom u Kragujevcu?
  14. E hvala Doduše ja nisam bio ljubitelj crvenih automobila, al dobro Inače ako ima neko iz Kragujevca, može da mi preporuči neki servis za ugradnju TNG-a.
  15. Pozdrav, od Jula 2012. godine vozim Stila 1.6 16v Dynamic, 2002. godište. Auto je uvezen iz Švajcarske, sa oko 128.000 pređenih kilometara (to niko ne može da zna da li je istinito ).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...