Jump to content
FAS Goran

gilles

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    gilles got a reaction from neshtry in Fiat Stilo / Fiat Nuova Bravo - automatska (digitalna) klima   
    Pozdrav svima...
    Imam problem sa klimom na Stilu 1.9 MJet. Naime, klima je automatska. Kad uključim klimu, dešava se da suvozačeva strana i zadnja klupa dobijaju solidno hladjenje, dok sa vozečeve strane izlazi samo topao vazduh... Posto je klima dvozonska, pokušavao sam sa svim onim mogućim podešavanjima temperatire na levoj i desnoj strani... Tako da kada uključim grejanje pod klimom, situacija je obrnuta, desna strana greje dok leva hladi... Nisam još uvek ozišao u servis, imam neku bojazan da će da me odvale po ušima šta god da je u pitanju.. Pa, ako je neko imao sličan problem imi ila ideju šta bi to moglo da bude, neka se javi...
    PS.Imam još jedan problemčić, a tiče se upaljača na automobilu... Upaljač je još pd kupovine automobila bio polomljen i lepljen, pa je konstantno ispadao iz ležišta, sve je radilo normalno, ali pre jedno nedelju dana, kad sam hteo da ga iskoristim, ostao je zaglavljen tj, nije hteo da iskoči... kontam da se nije zagrejao, pa nije iskočio, jer sam proverio kasnije, (izvadio ga na silu),nema struje u njemu... Možda je neki osigurač ili nešto slično, ali moj neki lični (prvenstveno estetski utisak ) je da bi komplet upaljač trebalo promeniti... Pa, gde bih to mogoao da nabavim, kupim?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...