Jump to content
FAS Goran

momcilo.djukic

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Da javlja se zvuk, kada lagano vozim i dodam gas pa pustim, a mijenjao sam onaj ispod akumulatora, otjeracu da se pregledaju i ostali.
  2. Ne mijenja se zvuk, samo to kvrckanje, neosjeti se ništa na mijenjanje brzina, radi sve kao sat pa me buni, vozao sam i majstora u autu ni on pojma nema :-(
  3. Zaboravih ono najvaznije Stilo 1,9JTD 85Kw 3v. Hvala.
  4. Pozdrav, kada mijenjam brzine cuje se zvuk kao da metal o metal udara, nešto najsličnije kada ode stabilizator balans stangle, kao da je nosač motora, jer kada lagano mijenjam brzine na 1200-1500rpm nema zvuka, kada malo više "nategnem" motor i pritisnem kvačilo i pustim tada se čuje taj "klak", možda ima neko nešto na umu? Hvala!!!
  5. Da li Fiat Panda (teretna) 2006g. ima servo ili elektricni fiatov volan?
  6. Imam Stila 3v, jutros kada sam krenuo na posao treba povesti još dvije osobe i htjedoh da oborim i gurnem naprijed sjedište, međutim nisam ga mogao gurnuti nego samo preklopiti ka naprijed naslon za leđa i vrlo lako je otisao naprijed što znači da mehanizam nije uredu, a možda je i neka sajla pukal. Pa ako je neko imao sličan problem da mi kaže kako to mogu riješiti i kako izgleda taj mehanizam za pomjeranje sjedišta. Unaprijed zahvalan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...