Jump to content
FAS Goran

Dukadin

Members
  • Content Count

    159
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dukadin

  1. Imam iste takve, presao za 4 sezone oko 25-30k na njima. Cak je i DOT isti, dve su 2017, dve 2018. Nemaju ni najmanje ostecenje. Skinuo ih sad za vikend.
  2. Jesi li se raspitivao mozda za veliki servis? Jel planiras da ga radis?
  3. Meni taj filter kosta oko 3500 i menjam ga na 20k, na svakom drugom servisu.
  4. Sto znaci da se kod nas prodaje neka treca klasa Bosch-a... Btw kod mene je savim normalan adapter za Mitutoyo.
  5. Moram da pohvalim ove Mitutoyo brisace. Stavio ih 1. semptembra i brisu kao prvog dana i dalje. Bosch je posle slicnog perioda bio za bacanje.
  6. Mnogo su mekane, pogotovo bok. To me nervira u krivinama ali je za neravnine super. Pre bih uzeo opet Lassa-u Impetus Revo ali ih nema nesto.
  7. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13687777/renault-clio-15-dci Mozda nije za izbegavanje ali na poslednjoj registraciji je imao 176k predjenih. Pre skoro godinu dana.
  8. Cestitke na kupovini Izgleda da su svi znali za ovu belu Alfu. I meni je Giulietta tb negde drugi izbor za sledeci auto pa ce biti zanimljivo citati iskustva. Nisi pisao nista vezano za DNA selektor, kakvi su utisci?
  9. I kod mene se tako cuje, na hladnom vremenu je izrazenije. Mislim da je lanac i da je to normalno.
  10. Neces se usreciti ni sa tim Aerotwin. Radili tri meseca (letnjih) super, onda naglo poceli da preskacu i struzu.
  11. Za hill holder, samo nagazi malo jace kocnicu na uzbrdici i aktivirace se svaki put. Tako je bar kod kolege na Coroli.
  12. Ajde bas javi utiske. Meni je 195/55/16 mnogo mekana, bar u odnosu na Lassa-u. Super je za neravnine ali los feedback imas na volanu, uvija se.
  13. Umesto bas te Lassa-e sam pre par dana stavio Matador Hectoru 3. Prvi utisak je da je mnooogo meksa. Sto se i pod rukom oseti, nema onaj zastitni falc za felnu kao Lassa. Zao mi je sto nema vise Impetus Revo u toj dimenziji, uzeo bih jos 2. Ako vec dajes 9600 dodaj jos 1000 i uzmi Dunlop/GY ili Conti.
  14. Cooper je 2db tisa i ima zastitni falc za felnu. Mada mi to nije ni bitno. Ta Lassa Greenways je valjda najniza kategorija njihova, ne znam kakva je. Imam dve Lassa Impetus Revo i opet bi ih uzeo ali vise ih nema u ovoj dimenziji (u Kemoimpexu), samo taj Greenways.
  15. Vreme je za letnje... Ne mogu da se odlucim za: Cooper: https://www.kemoimpex.com/Proizvodi/2465/19555-R16-87V-ZEON-CS8.shtml# ili Matador: https://www.internet-prodaja-guma.com/matador-195-55-r16-mp47-hectorra-3-87v-mg66417.html Planirao sam Matador da uzmem ali se pojavila Cooper u Kemoimpexu nedavno.
  16. Dukadin

    P: auto zvučnike

    Ajde pogledaj da li imas i valja li cemu
  17. Dukadin

    P: auto zvučnike

    Imas li fabricke za Daciu Sandero '11?
  18. Zar to za diskove/dobose nije postao standard? Ako je automobil ispod 100ks ide dobos u protivnom disk pozadi? Bar je tako za automobile B segmenta. Npr. nova Ibiza/Polo/Corsa itd.
  19. Jesi li menjao taj ventil turbine, ili kako vec rece majstor da se zove? Meni se isto cesto cuje nakon gasenja to zujanje (2-3s) a majstor na poslednjem servisu rece da ga je cuo i u toku voznje pa bi mozda trebalo zameniti.
  20. A tako ponedeljkom sprecim ljude da se zalecu. Kad vec ne zele da veruju da ti dizeli (B segmenta) prelaze tamo ~30kkm godisnje pa ti ova provera i ne treba.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...