Jump to content
FAS Goran

Čarli

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

  1. 9. Strahinja P. S. Svaka cast za ideju i organizaciju...
  2. Proverio sam ciji je senzor radilice, Facet.
  3. Na sta tacno mislis kada kazes zajebancija? Niko od vas ne misli da je pumpa za gorivo otisla?
  4. Ne znam, nikada nisam obracao paznju na te zvukove... Uglavno vergla koa da nema goriva, a ima, bas.. :/ Evo malo pre sam otisao do auto, i upalio iz prve, preparkirao ga i da pokusam da ga ponovo upalim nece. I ujutru ce verovatno normalno da upali.. :/
  5. To ne znam, mogu da proverim, ali nekoliko majsotra mi je reklo da nije, jer kada je senzor radilice, onda se gasi i u voznji, sto se meni ne desava.
  6. Formuasi POMAGAJTE Imam Stila 1,9 jtd, 2003 god vec 6 - 7 meseci, u zadnjih par meseci bez ikakvog pravila da li je topao ili hladan ponekad nece da upali, vergla kao da nema goriva i nece da upali. Posle nekoliko sati ili sutradan upali, nekad iz prve, nekad iz par pokusaja. E sad, bio sam na nekoliko dijagnostika i svi mi rekli da je auto u odlicnom stanju i da nema gresaka. Promenio sam mu senzor radilice, medjutim i dalje je to radio, pa sam promenio relej pumpe za gorivo, i na kraju pre neki dan sam promenio kocku kod akumulatora i evo danas se opet to desilo. Pre je to radio na svakih 3 - 4 nedelje, a sad u zadnje vreme je to poceo da radi na svaka 2 - 3 dana. Da li je neko imao ovakav slucaj? Ne znam vise sta da radim, ovi majstori sto su me savetovali, kazu da je sad jedino ostala variajnta sa pumpom za gorivo. Ako neko ima neku ideju ili moze da pomogne, unapred hvala.
  7. Hvala najlepse sto ste podelili vasa iskutva. To mi znaci. Onda je odluceno, porucujem Milutinove viljuske.
  8. Znam, ali mislio sam na još dodatnih (možda novih) informacija i iskustva.
  9. Dragi forumasi, Potrebna mi je vasa pomoc u obliku saveta i licnog iskustva. Imam Stila i treba da promenim na prednjem trapu obe viljuske i stabilizatore. Za nove viljuske Delfi (koje sam cuo da su dobre) potrebno je oko 15000 din. E sad, svi ovde toliko nahvalise majstora Milutina i vidim da bi to bila ozbiljna razlika u ceni a koliko cujem i u kvalitetu, pa me interesuju vasi saveti i licna iskustva. Hvala unapred. Srdacan pozdrav.
  10. Pa po ovom kalkulatoru, sto mi je Vlada poslao, ispadne da mi bolje da ostanem na 15 - icama. Kako ga onda povisiti jedno barem 3-5 cm, a da bude "zdravo''?
  11. Vlado, Hvala na odgovoru. Da, ta velicina je i kod mene na Stilu, ja mislim. Znaci, mislis da mi promea felni an 16 podigle auto? Hvala za kalkulator.
  12. Dragi forumasi, Pitanje jedno za vas. Imam stila ve c nekoliko meseci. Imam utisak da je nizi nego sto bi trebao ili bih ja voleo da je bar malo visi, kako god. Moje pitanje je da li promena felni podigla malo auto i koliko? Trenutno su na njemu 15 - ce, ja bih mu mozda stavio 16, ako bi ga to podliglo barem malo.. Sta vi mislite? Hvala unapred..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...