Jump to content
FAS Goran

srdjanc

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About srdjanc

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    beograd

Recent Profile Visitors

1749 profile views
  1. Pozdrav Laki! Trebaju mi ratkapne 14ice za punta, vidim da je cena 500 dinara. Daj mi kontakt da dogovorimo preuzimanje!
  2. Nemam slike, slikaću danas/sutra pa ću da okačim... Kupio u AP Sportu u Maksima Gorkog, obe su ukupno oko 600 dinara.
  3. Prijatelji par pitanja: Gde se nalazi osigurač koji drži osovinu koja drži pedale? Da li mi smeta letva volana da bih mu prišao? I kad sve budem rasturio i izvukao pedalu kvačila, šta mi je najveći problem da sve spakujem u fabričko stanje? Ovo sve moram da rasturim jer mi je pedala kvačila otišla visoko i nije u ravni sa pedalom kočnice, a kad krećem i šaltam jako nisko hvata kvačilo (maltene na samom podu). U medjuvremenu sam našao i kupio oba plastična dela za pedalu kvačila (osigurač i za nivelaciju visine pedale). Unapred vam se svima zahvaljujem na pomoći!!!!
  4. Druže, je l' još uvek prodajes ovaj levi retrovizor bez stakla, i koliko je para?
  5. Treba mi karter za Punta 2, 1.2 8 ventila. Koja je cena?
  6. Upalila mi se zuta sijalica u obliku motora na instrument tabli! Mislim da ona oznacava da nesto sa smesom nije u redu, t.j. da motor ne radi kako treba... Sija mi ceo dan dok sam vozio pa me zanima da li nesto mogu dodatno da shebem ako tako budem vozio? Da li neko zna sta znaci ova lampica, kako da resim problem i gde ima neki jeftin a dobar dijagnosticar u Beogradu da mi kaze sta je sa autom? U pitanju je PUNTO mk2a 1.2 8 ventila. Unapred hvala prijatelji.
  7. U pitanju je punto 1.2 8 ventila 2002. godiste! uopste mi ne radi instrument tabla... kad se da kontakt ne pali signalne lampice, ne pokazuje temperaturu motora, vreme, predjenu kilometrazu, siti servo, obrtaje, ne sija tabla... samo se uključe sva četiri migavca i pojavljuje se zvuk - cakće u kutiji sa osiguracima u kabini (zvuk isti i istog intenziteta kao kad rade migavci), a dok se taj zvuk čuje na tabli istom brzinom signalizira dioda air bega, Interesantno je što se to dešava na svako drugo davanje kontakta. znaci jednom daš kontakt tabla mrtva, sledeće davanje kontakta dešava se ovo što sam opisao malopre. Auto pali normalno, radi normalno, rade svi potrošači struje sem table i sva četiri migavca istovremeno... Pomagajte ako neko zna šta bi moglo da bude ili ako je imao slično iskustvo! Unapred hvala prijatelji sa foruma
  8. Treba mi levi far za punta mk2a. Ponude šaljite na pm.
  9. Djomla85 jel ti jos aktuelan ovaj sa puknutim staklom i koja je cena?
  10. Ljudi treba mi pomoc vezana za grejanje u kabini punta mk2a! Termostat je skroz ok, normalno postize i drzi radnu temperaturu motora, dovodno i odvodno crevo do malog hladnjaka u kabini je podjednako vrelo, cak sam mali hladnjak i procistio vodom iz motornog prostora, mlaz ciste vode prolazi skroz normalno, ispusten vazduh iz sistema... Znaci sve ok, ali grejanje u autu nikakvo - skroz slabo! Sumnjam da su mi klapne za topao i hladan vazduh zaglavile... Sajla nije spala sa tockica i nije pukla jer osecam otpor dok je okrecem! Kako doci do tih klapni i razraditi ih? Da li moram sve da skidam, celu tablu, volan...? Dajte neko uputstvo ako znate, ili gde da skinem uputstvo za popravku kvarova na fiat punto mk2a! Izvinite na opsirnosti, ali problem je nevidjen! Hvala unapred
  11. Da li neko ima uputstvo za popravku fiat punta mk2a u elektronskoj formi i ako ima molio bih ga da mi posalje ili bar da me uputi odakle mogu da ga downloadujem... Unapred hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...