Jump to content
FAS Goran

Cili

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Cili

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/31/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Znaci do njega je, bas trazim teme. Dosta ima raznih tema, nisam jos naisao na senzor radilice. Interesuje me jos i gde se nalazi senzor temperature i jel ima neke veze sa ovim senzorom radilice? Zamenicu sigurno u narednih par dana. Hvala
  2. Od skoro sam vlasnik fiat brave 1,6 16v 1996 god. sa klimom i predjenih pravih 216000km. Ima ugradjen T.N.G i cobra alarm. Imao bih samo reci hvale za ovaj auto da od sredine oktobra nije bio vise kod majstora nego kod mene. Auto sam uzeo od zene koja ga je stvarno malo vozila zbog lokacije gde zivi. E sad kad sam krenuo da vozim, krenuli su i problemi. Prvo je krenulo sa detonacijama plina i gubljenje gasa na benzin i culo se sistanje oko usisne grane kao da uvlaci fals vazduh, takodje se u to vreme i stvrdnula kocnica. Bendiks planetarca necu ni da spominjem. Ovaj fals vazduh je otlkonjen tako sto sam mu zamenio dihtung usisne grane, 4 komada gumica usisne grane i gumice dizni. Na 2 dana se smirile detonacije i onda su ponovo pocele, ali opet sa gubljenjem gasa na benzin. Evo sta se od prekjuce desava: Hladan pali odlicno i sve je super do pred ukljucenje ventilatora hladnjaka, kad se zagreje pali se na tabli lampica za kod kljuc i ona crvena lampica sto je u obliku dizne i ako je na plinu puca bas jako, a ako je na benzinu samo gubi gas i gasi se. Juce sam ocistio impuls-davac donji, kod radilice, i on je poceo da radi kako treba, ali me i dalje strah da krenem negde na put jer ne mogu da verujem da se sve to desavalo zbog zaprljanih kontakta na impuls davacu i to bas kad se zagreje auto. Hvala unapred i sve pohvale za ovaj fiatov forum.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...