Jump to content
FAS Goran

DukicJTD

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DukicJTD

  1. Hvala Gorane, čekam da dobijem potvrdu o uplati članarine pa ćemo se čuti sledeće nedellje. Sve najbolje.
  2. Poštovani Gorane, Skoro sam kupio Fiat Bravo 1.6 mjet i upalila mi se lampica sa greškom Hill Holder unavailable, ESP unavailable, ABS unavailable. Auto ide, koči, ponekad se čuje ABS, plaši me da vozim ovako. Čitao sam malo po forumu i piše da su mogući uzroci akumulator, senzor kočnica ili senzor od ABS. Kakva su vaša iskustva? Koliko to može da košta? Na budžetu sam, pošto sam ulupao svu lovu u nabavku gore pomenutog vozila :).
  3. Čika MOMO, Pozdrav, Legao je malo, slegle se opruge. I dalje ne kacim ništa tako da je ok. Što se tiče udobnosti nije se situacija bitnije menjala. Meni se cini kao je malo lakši na volanu.
  4. Kaži mi molim te koliko ti se podigao i da li se sleglo malo posle nekog vremena? Meni se cini kao da je malo previsoko sada.
  5. @anreja.micovic I sa mnom je bila vrlo kratka konverzacija na mailu. Na pitanje o oprugama rekao je da ima kilen po 2800 i može da nabavi Kayaba po 2900. Uzeo sam dve prednje samo. Nisam uporedjivao cene sa drugima jer sam samo kod njega našao KYB.
  6. Evo ovako, Narucio sam KYB opruge od Emila Sabo iz Auto Metala (delovi011@gmail.com), poslao mi ih je na kucnu adresu po ceni od 2900 din komad. Danas sam ih ugradio. Dobio sam 6-7cm na visini napred, tako da ne kaci vise nigde. Auto je osetno kruci i vislji. Izgleda mi kao da vozim dzip jbt. Rekao mi je majstor da ce sleci malo posle odredjenih kilometara. Inace cena ugradnje je bila 2000 dinara. Praticu situaciju pa cu postaviti ako dodje do nekih promena. Inace majstor nije odusevljen sa KYB oprugama, nego mi je preporucio da kada se budem vracao kod njega za mesec dana zbog istog problema da dodjem sa Saxo oprugama :). Al koliko je njemu verovati
  7. Hvala andreja, za par dana cu biti u servisu pa cu čuti od drugara kakva je situacija. Nadam se da nece izaći toliko, ipak je to puno para :-)
  8. @neshaoct, Hvala na informaciji! Našao sam ovde u Mitrovici u lokalnoj radnji opruge za 2,5k po komadu, ali to je verovatno kineska roba.
  9. Pozdrav forumasi, Imam stila 1,9 JTD 2002 vec 4 godine, model sa petoro vrata. Primetio sam u zadnje vreme da je jako nizak prednji kraj i da sam poceo da kacim na sve, od lezecih policajaca do limenke na putu. Amortizeri su promenjeni prosle godine i rade odlicno ali kao da je postao nizi. Moja sumnja su opruge, ali nisu pucale, ni jedna. Ne vidim sta bi drugo moglo biti. Planiram da kupim nove, i procitao sam na ovoj temi da ljudi hvale te KYB. Nisam uspeo da ih nadjem na netu, pa ukoliko neko zna ko ih drzi i koliko kostaju bilo bi mi od velike pomoci. Ujedno, zbog gore pomenutog, moram da menjam i zastitu motora od dole, sva tri dela. Isto me zanimaju iskustava i cene. Hvala unapred
  10. Pozdrav svim clanovima. Milivoj, Sremska Mitrovica. Fiat Stilo 1,9JTD 85KW.
  11. Pozdrav svima. Samo da identifikujem problem sa OCS senzorom. Kada prikacim na dijagnostiku izadje mi da je "prevelik otpor" negde, ne mogu da se setim. Jel to ta greska ili mene muci nesto drugo?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...