Jump to content
FAS Goran

blade83

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About blade83

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    subotica

Recent Profile Visitors

1068 profile views
  1. Pozdrav Nameravam uzeti Grande Punto. U ponudi imam sa dva motora. jedan je (2008g) 1.4 8v a drugi je (2007g) 1.3mjtd 75ks. Trebalo bi mi savet. Koji vise preporucujete?
  2. Na primer predjem nekih 200 km i stanem negde i ugasim auto, posle vergla dva puta i to je to( ponasa se kao da je prazan akumulator) . Tek ce onda upaliti ako se malo ohladi ili ako stavim skroz pun akumulator  ali i sa tim punim tesko pali..

     

    Prijatelju, jesi li resio ovaj problem.Imam iste muke i vrtim se u krug sa majstorima. Pozdrav!

  3. Pozdrav. Trebalo bi mi informacija ko radi zupcenje u okolini subotice za fiat bravo 1.2 16v?
  4. Pozdrav. Trebalo bi mi informacija ko radi zupcenje u okolini subotice za fiat bravo 1.2 16v?
  5. Na primer predjem nekih 200 km i stanem negde i ugasim auto, posle vergla dva puta i to je to( ponasa se kao da je prazan akumulator) . Tek ce onda upaliti ako se malo ohladi ili ako stavim skroz pun akumulator ali i sa tim punim tesko pali..
  6. Pozdrav Imam Fiat Bravo 1.2 16v 2001.g. Problem je u tome da nece da pali kad je motor postiogo radnu temperaturu. Cim se motor ohladi onda pali. Da li neko moze da mi pomogne oko toga posto mi svaki mastor spominje zamenu akumulatora a i sa drugim akumulatorima isto tako radi.
  7. Pozdrav. Posto su moj aspuh pozajmili neki ko skupljaju metale interesuje me kakav auspuh ide za fiat bravo 1.2 16v 2001god. Da li pase od 1.6 16v?
  8. Hvala na odgovoru. Meni ugavnom stoji na polovini mozda malo iznad polovine al jos nikad nisam cuo kad se ukljucuje ventilator
  9. Pozdrav. Da li mi neko moze dati informaciju kad treba da se upali ventilator na hladnjaku. Gde treba da stoji kazaljka na satu za vodu . U pitanju je fiat bravo 1.2 16v 2001
  10. Interesuje me da li ima neke razlike u albenderima za fiat bravo. Izmenio sam senzor na klimi al i dalje pokazuje istu gresku. pogledao sam konektor i taj je ispravan. da li ima neko shemu ili da li zna neko gde ide taj kabel od senzora.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...