Jump to content
FAS Goran

forum1nick

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About forum1nick

  • Rank
    ex svesifre

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sarajevo

Previous Fields

  • Garage
    GP - u nabavci
  1. Mislim da bi periodično morao da izlaziš iz zemlje, mada ovo niko ne prati, ali ono sa čime moraš računati jer da sa vozačkom dozvolom izdatom u Srbiji ne smiješ upravljati vozilom sa stranim tablicama, u tom slučaju BiH. Otežavajuća ti je i to što si sa BiH tablicama prosto srbi zalijepio target oznaku sa saobraćajce u Srbiji.
  2. forum1nick

    Skije?

    Dobro si čuo. Teško da ćeš u današnje vrijeme uopšte uspjeti da prodaš taj model skija.
  3. Na mom autu iz 2003 godine boja je identična i nakon 10 godina, a mislim da nikada nije prenoćilo u garaži. Kod novih vozila koja imaju prema lakom boja je skoro neuništiva, osim ako nije bilo nekih limarskih radova ispod nje.
  4. Za kilometražu nemam dileme. Bilo bi dobro da je samo 2x od navedene, ali meni to nije neki problem, naravno ako se dogovorimo da to koriguje i cijenu .
  5. Planiram nabavku Punta mk2. Izbor je izmedju dvije vrste motora 1,2 16V sporting ili 1,9 JTD HGT. Za ovog drugog imam i konkretan oglas: http://www.pik.ba/artikal/6143452/fiat-punto-hgt-1-9-m-jet/ Zanima Vaše mišljenje o njemu obzirom da se o dizel HGT Puntu može naći vrlo malo. konkretno najviše me brine kako se ovako mali auto nosi sa relativno velikim 1,9 motorom, kao i cijene nekih "najosjetljivijih" dijelova za ovaj model. Moj favorit bi bio ova dizel varijanta, ali bi volio čuti i neko poređenje sa benzincem 16V sa sporting paketom. Nemam neki konkretan oglas, ali njih je znatno više u ponudi. Hvala unaprijed.
  6. Pozdrav iz Sarajeva. Nisam do sada bio vlasnik Fiat automobila, ali sam vozio par komada. Tipo 1.9 TD, na mene ostavio fantastičan utisak, skoro kao karting, par Puntića 1,2 8V i jednog JTD ovaj posljednji je ozbiljno dobro vukao . Mada sam se ranije registrovao na forumu, sada bi imao i konkretno pitanje. U planu je kupovina drugog auta u kući i izbor je pao na Punta. Tako da bi uskoro mogao postati veoma aktivan član .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...