Jump to content
FAS Goran

DrMrJa86

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About DrMrJa86

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Boljevci
  1. Imam pitanje na koje vi sigurno mozete da mi najiskrenije odgovorite. . Imam nekok jako dobrog punta u komsiluku koji je na Bosanske table ,to mi je od kolege sa posla . On bi ga prodao za povoljnu sumu treba mu veci auto ,da libi ja to nekako mogao da vozim ?? On kaze da se raspitam nije problem da ostane na njemu da se vodi i da mi da nekakvo ovlascenje ako je ikako moguce . Kakva je situacija sto se tice toga ??
  2. Gledo sam njegovu ponudu malo nesto automobila ima na sajtu 4-5 komada samo ???
  3. Eto ti cene a za nas ako je realna km oko 210-220k je premia posto malo pre;azimo u proseku godisnje tako da bi nas jos sluzio takav automobil prilicno .Ako naravno nenaletis na nasminkani urnisani kojem je neko za tih dvestotinjak dusu izvadio .
  4. Sve to stoji ,pa i prodavci tj kod kupovine novih vozila daju upravo pojedine garancije na toliko i toliko predjenih kilometara .Ali sta ces mi se zadovoljavamo jednostavno i sa cak po 100 000 km vecom predjenom kilometrazom ako je cena oko 1000 e manja a automobili isto godiste npr.
  5. Kolega sa posla kupio lagunu dotero iz inostranstva sa 360 i nesto hiljada kao nova ,maksimalno odrzavana. Ne moze kilometraza da bude neko merilo ali opet kad kupujes gledas ocuvanost ,nije ti km presudna najpre pogledas stanje vozila i ako te to zadovolji tek posle ides na dijagnostiku cisto da vidis greske a km opet nece biti presudna ako bas nije neka astronomska cifra,ako je auto stvarno ocuvan.
  6. Ocuvana jeste ,po dugmicima nije izlizana uopste farba i natpisi .Volan i rucica menjaca neosteceni ,tako i papucice .Rukohvati malo na vratima pokazuju znake upotrebe ,sedista onako po meni se vidi da je dosta upotrebljavano ali ipak ocuvano . Eto racunajte mene kao laika ja mislim iznad 200 k oko 250 k preciznije .Eto cisto da uzmete misljenje i jednog laika
  7. Svaka cast Dule zelim ti da lepo prodas i ostale automobile ,lybra na slikama je stvarno izgledala vrhunski . Nadam se da ces doterati jos takvih primeraka !
  8. Sta reci sve ste mi rekli burazer mi putuje cesto po inostranstvu ali najvise radi po Svedskoj,Slovackoj i pomalo Austrija i nemacka sebi je doterivo par automobila ali registruje ih stalno preko (hteo sam da ga zamolim za pomoc ) imam jako dobrog dugara koji zna Italijanski i konkretno sam planiro neku lybru iz Italije da pokusam da uvezem . Mada moj kolega je uvezao opel astru iz Nemacke bez nekih problema ,nisam se detaljno raspitivo do sada sta kako ali je auto san snova i izaso ga je dosta dosta manje nego ovde . Nisam se stvarno do sada raspitivo i zanimo oko ovoga posto nisam imo u planu ali sam gledo neke sajtove i neke primerke automobila koje na prvi pogled ostavljaju stvarno zapanjujuci utisak e sad ako vi tako kazete da odustanem onda i da nerazmisljam u tom pravcu .
  9. Pa da pdv na cenu u fakturi a kako se odredjuje taj cenovnik jel ima negde neki da se pogleda? Koliko spedicije naplacuju?
  10. Jel moze neko da mi pojasni sledece stvari . Kod banaka sto nude auto kredite vecina su da u trenutku odplate zadnje rate kredita vozilo ne sme biti starije od 7 godina. Da li ima neki auto krediti za polovnjake koji su stariji? Da li zna neko da mi objasni sledece posto je od 01.01.2013. ukinuta carina na vozila dolaze iz EU i koja moraju biti proizvedena u EU koje su preostale dazbine koje se placaju na carini? I sta je potrebno od papira. Zatim posto je vozilo odjavljeno u drugoj drzavi koliko se placa porez na prenos vlasnistva i to se placa u drzavi u kojoj se odjavljuju tablice ili ovde? I predpostavio sam da je to u pitanju posto sam primetio drugaciji polozaj volana na tim razlicitim slikama a i za pojas sam predpostavio ali ajde da pitam . Gledao sam dosta automobila po italijanskim sajtovima stvarno ima ocuvanih i dosta pristupacnih primeraka !!!
  11. Jedno pitanje, zasto ti ne radi lampica od pojasa i od rucne ?
  12. Pa Dule koja je tvoja lybra jel je prodajes ,jel je ima u oglasima ?? Koja je cena ??? Neradi se ovde o autima koja su zapala za oko po ocuvanosti vec po jedinom nama sirotinji bitnom faktoru CENI ,koja se uklapa u cifru koja je namenjena za kupovinu i jednostavno je to to . A svesni su dosta ljudi i da ce imati neka ulaganja ali jednostavno to ce ici postepeno i nemoras dati odjednom 3600 na gomili vec 2500 i jos nekih par stotina postepeno lao sto je neki clan vec pisao.
  13. Ili to samo rade na vozilima dok su pod garancijom Bio sam sa kolegom dok je bio u ovlascenom servisu i auto je bio pod garancijom sve su to menjali samo sto je bio benzinac cak su i svecice i ne znam sta jos menjali znaci komplet sve.E sad znam da bi to sad kostalo daleko vise nego 200 i nesto evra ali kako nemaju to u ponudi ???

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...