Jump to content
FAS Goran

ratomir

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About ratomir

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    CROMA 2.4 , 2007
  1. Nele, Koje ti je godiste croma ? I gde si skinuo verziju 12.2 ? Ja sam jedva povratio u zivot ceo uredjaj nakon neuspelog pokusaja apdejtovanja. Pre neki dan sam lepo otisao u ovlasceni fiat servis i lepo trazio da mi oni to urade. Isprva nisu hteli, ali nakon sto sam im objasnio da je to deo auta i da su u obavezi kao ovlasceni servis da urade, rekli su da ce tu biti neki strucnjak posle sajma automobila. I ja sad cekam tog strucnjaka, koj ce me manje kostati nego predhodno povracanje u zivot celog uredjaja. Pozdrav
  2. Moze li meni neko odgovoriti zasto na Cromu 2.4 2007 ne mogu ici 16 tice felne ?
  3. Da bas tako RAM memorija !!! cudno je jedino sto to ne moze da se radi normalnim putem nego mora da se skida.
  4. Toplo preporucujem da se na Cromi ne igrate sa apdejtovanjem softvera za navigaciju. Kao prvo i nema abdejta za Cromu nego za Stila i Alfu. Sve to lepo izgleda na nekim saitovima, medjutim to je neka prevara ili zafrkancija. Ja sam moju navigacuju jedva vratio u zivot. Morao je da se skida neki cip, pa da se nabavi softver iz neke Poljske, nasnimi na taj cip i opet zalemi na navigaciju. Sva ta akcija kosta 80 evra a sve iz gluposti, da bi mogao da cita nove mape. Dakle NE DIRATI !!! inace ostanes bez muzike, celog onog setovanja auta preko tog uredjaja pa cak i telefona ... i da ponovim NE DIRATI
  5. Da li neko zna zasto za Cromu 2.4 200ks 2007, minimalna dimenzija guma u uputstvu pise 215 / 50 / 17 .... zasto ne bi moglo recimo 205 / 50 / 17 ili jos bolje neke 205 / 55 / 16 ??? Ubi koliko su skupe zimske gume ... ja sada imam 18-tice a moram da kupim 17-stice i felne i gume, posto lanci ne mogu da se montiraju na 18-tice posto nema mesta "tako pise u uputstvu" ... uzas. Dakle da bi stavio zimske gume, mora da kupim felne negde oko 300 eura polovne i gume negde oko 700 eura ... za te pare mogu da iznajmim dzip ili dva dzipa na 7 dana i da ko covek odem na skijanje sa decom !
  6. Ufff mozda si upravu. Posle dva dana sam se smirio Medjutim okrenem nekoliko telefona u Sapcu i tip mi kaze "pa pre neki dan sam prodao jednu navigaciju sa Crome 2008, stajala mi tu mesec dana" i ja ga naravno pitam za koliko je prodao a on kaze 100 eura. Za 15 dana mu dolazi nova roba i imace jos. I sta ja sad da radim, ovi sto skidaju fles kazu da im treba ista takva navigazija da i nju razmontiraju, prekopiraju na moj fles i sve to posle popakuju za 80 eura. A da zaboravio sam da ti kazem (od silne nervoze iscupao sam disk na silu pa sam i CD citac od navigacije zeznuo) ... A inace, krivim sebe zbog svega toga ...
  7. E sad sam popi......o, koliko kosta taj Connect Nac+ uredjaj ? i gde da ga kupim ? Zna li neko ? Sam sam kriv kad citam forume i slusam tu neke likove .... bre ne treba nista dirati, fabricki je najbolje !!!!!
  8. Ma mogao bi ja to da resim kad bi imao taj softver Connect Nav - Firmware V11.3 ali nisam nasao gde da ga skinem !!! razliciti su flash programi za Cromu i Stila, a meni treba za Cromu 2007.
  9. Pretrazio sam ove sajtove ali nema nista o mom problemu. Na nekim stranim sitovima sam naso, ali je za Alfu. Ko uopste popravlja u Beogradu Connect Nav? "ako vec ne mogu sam da vratim na prvobitno stanje"
  10. Koja je adresa tih foruma pls ! ... na velikim mukama sam
  11. Instalirao sam Connect Nav - Firmware V12.2 na Cromu 2007 i bummm. Negde pri kraju za vreme instaliranja nekih VR fajlova, ekran pocne da trepce. Posle toga nije hteo da izbaci disk, pa cak ni da se uredjaj ugasi. Morao sam da skinem klemu, izvadim uredjaj u izvucem disk pomocu raznoraznih "molitva" ... Dakle juce sam imao ocajan dan. Sada bi najvese voleo da vratim staru verziju Connect Nav - Firmware V11.3" ali ne mogu nigde da je nadjem. Mada i ako je nadjem pitanje je da li ce proraditi. ]Naravno nekoliko puta sam ubacivao disk i uvek je sve lepo pocinjalo ... instalira se i kod predposlednje stavke "VR file" uvek isto ... pukne. Da li neko ima ideju gde da nabavim Connect Nav - Firmware V11.3 ? I da li se jos nekome ovo desilo ?
  12. Da li neko mozda ima link za Connect Nav - Firmware V11.0 za Cromu 2007?
  13. Ja bas imam problem sad ! naime, pokusao sam da instaliram verziju 12.2 na Cromu 2.4 multijet 2007. I iz nekog puta sam naboo te dugmce. Medjutim kada se zavrila instalacija ekran je poceo da igra !!!!! ne mogu ni disk da izvadim, cak nece ni da se ugaci radio, nego stalno vrti i pokusava da instalira. Za sada sam ga skinuo sa kleme. DA LI NEKO ZNA O CEMU SE RADI ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...