Jump to content
FAS Goran

zoric

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zoric

  1. Nije matori smanjeno nisam bas toliko lud . To sam prvo pokusao da smanjuje i pojacavam ali nista se ne desava.
  2. Pa predje su miselin 6mm a zadje nemam pojma koje su 5,5
  3. Bilo tristo i nesto sa gumama ali smo se dogovorili za malo manje
  4. Hvala Buco! Ma i ja se razmisljao posto nisu bile bas jeftine ali me decko koji je prodavao prelomio na brzaka kao dolazi sutra za bg pa moze da ih donese. Reko donesi prijatelju. I nisam se pokajao stvarno sam zadovoljan.
  5. evo slika fale jos cepovi na felnama njih nisam stigao da stavim ali su bruka imas ih gore na slikama
  6. Evo za par minuta i ovako moram da silazim do kola pa cu slikati
  7. Te bele felne su legle kod mene na crnog stila 3v ali sa 215 45 gumama :-)
  8. Super to mi je bila jedina nada da je neko pogresno zalemio pa da zbog nje druge ne rade. Vidim da ce biti nova tabla :-)
  9. Momci ja nisam jos menjao diode tako da nisam nista lemio jedino mi se cini da je menjana dioda od dugih svetala ali ona svetli tj radi. Evo slika od ploce km sata pa mozda neko vidi nesto. Na ovoj slici sam obelezio diode koje ne svetle. Strelicom je obelezena dioda koja mi se cini da je menjana ali ona svetli Moje pitanje je bilo da pokusam da menjam diode( sto cisto sumljam da su sve pocrkale) ili nova tabla ili nesto trece ako neko ima neku ideju. Hvala na odgovorima. E da samo da dodam mislim na stilu ne izbacuje led error bar meni nije izbacivao.
  10. Samo je sijalica za duga svetla cini mi se drugacija cini mi se da je nek menjao ali ona radi tj svetli. Koji je to pin gde se nalazi kako izgleda.Izvini ako je glupo pitanje.
  11. Druze nisam ja u bg-u trnutno tek prekosutra cu biti. Posalji mi na pm neki kontakt i od kog je stila tabla pa da te kontaktiram ako se ne snadjem.
  12. Ma probao druze . Cak sam vadio i dzek iz table,mislio da nije los kontakt ali nista. Predpostavljam da nista ne bi postigao menjanje led dioda.
  13. Tako sam ga kupio nesrecnik nikad nije ni radilo to pozadinsko osvetljenje. Ostalo sve radi i sve lampice za migavce,airbag i sve ostalo svetli.
  14. To i ja mislim. Ali nisam procitao nigde da se nekom desilo tako nesto. Pa reko da pitam mozda neko zna.
  15. Izvinite za off. Da li je neko imao problem sa stilovom tablom tj km satom da mu ne svetli pozadinsko osvetlenje i kazaljke ne svetle? Da li da menjam samo led diode ili da kupujem novu tablu?
  16. Izvinite za off. Interesuje me da li je neko ima problema da mu ne radi pozadinsko osvetljenje i kazaljke ne svetle na km satu ostalo sve radi i svetli. Ne znam da li da menjam samo led diode ili da kupujem novu tablu?
  17. Menjam 15-ce marke Postert. Nisam siguran koji je promer 4x98 ili 4x100 kod mene su na Stilu. Interesuju me 16-ce ili 17-ce za Stila sa zimskim ili ms gumama minimum 6mm sare. Naravno uz moju doplatu po dogovoru u zavisnosti od felni i guma.
  18. Pozdrav! Skoro sam uzeo Stila 1.6 16v sa ugradjenim AC plinskim uredjajem. Na prvom sipanju do kuce auto mi je potrosio za 320km 21l plina na otvorenom putu.Bio sam odusevljen potrosnjom.Dan posle otisao sam do majstora posto mi se cuo auspuh i covek mi zamenio pancir crevo ili pletenicu na auspuhu.Tu pocinju moje muke. Auto sad trosi na otvorenom (stari novosadski put) 12 ili 13 litara a po Beogradu cini mi se cak oko 17 litara ako ne i vise. Odakle krenuti od mastora ili od nekog servisa za plin? Ako zna neko neki pouzdan servis za plin blizu novog beograda ili ima neku ideju sta bi moglo biti neka mi javi. Hvala unapred!
  19. Hvala puno Gorane na odgovoru.Izvini ako je bilo glupo pitanje totalni sam duduk za kola.
  20. Pozdrav Gorane, imam problem sa stilom 1.9 jtd 85kw. Menjac mi izbacuje iz druge brzine ali ne uvek.U ostalim brzinama vuce normalno i ne izbacuje menjac. Interesuje me sta je u pitanju za zamenu set kvacila ili zamajac ili mozda sve zajedno i neka okvirna cena popravke. Hvala puno unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...