Jump to content
FAS Goran

Koska

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Koska

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nova Pazova

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Panda 1.3 multijet, Lancia Kappa 2.0 20v Turbo, Lancia Lybra 1.9 jtd SW

Recent Profile Visitors

1198 profile views
  1. Pozdrav Bane, koliko ja znam posle Paje je završila u Boru kod jednog entuzijaste i sad je živa i zdrava
  2. Nije ni meni, al ko ga je&e, važno da sad ide kao što se i čuje. Sad je to već opak auto.
  3. Svaka čast, je&em sve ove izvikane majstore koji preko pola godine ne mogu da mi naprave auto da ide a motor nov. Svojim rukama i za nula dinara. Drago mi je, kad središ estetiku biće jedna od najboljih Kappa na ovim prostorima. Sad možeš da preskočiš skoro sve što sretneš na našim putevima
  4. Kad sam je uzeo toliko dugo je bila kod Kiće u servisu da sam izgubio volju da je predstavim zato će majstor Paja.
  5. Nisam stavio P za prodaju u naslovu, kako to da promenim?
  6. Nisu dirali radilicu i rekli su da je blok dobar. Rađeno u V&B autocentru, važe za jedan od najboljih servisa za Fiat/Lancia/Alfa Romeo u Srbiji.
  7. Kad kažem prezupčio mislim psihički.
  8. Dao sam i više. Prezupčio sam pre mesec dana kad mi je crkao termostat, odvezem auto kod Vece na mali servis i da zameni nosač motora i termostat, čovek mi kaže da ni jedno ni drugo nema u Srbiji da se kupi novo. Proverim i sam, istina. Nosač sam našao polovan i zamenio, termostat će majstor kod kog je sada auto da naruči iz inostranstva. Promenile su mi se životne okolnosti, kupujem stan na kredit i nemam više volje da se bakćem sa autom. Kupio sam Pandu 1.3mjt 2009 god. da se vozim na posao pouzdano i za sitne pare a ovo ću da ostavim za krizu srednjih godina. Zaboravih da napomenem, auto prodajem uz molbu da mi se kupac javi kad/ako bude prodavao dalje auto, prirastao mi je srcu možda ga uzmem nazad.
  9. Nemam pojma, mrzi me da se posle cimam i prodajem delove. Koliko nudiš? Moguće produžiti registraciju i voziti na ovlašćenje.
  10. Menjao sam skoro i nosač motora, sve se treslo kad stisnem gas. Sad je dobro.
  11. Prodajem Kappu 2.0 20v turbo, proizvedena u oktobru 1999, broj šasije ZLA83800002106928. Kupio sam je u oktobru 2016. i za ovih godinu i kusur uložio oko 2000€. Prešla je 309800km, pre 11800km otvoren i sređen motor, stavljen nov set kvačila i urađen veliki servis kod Kiće u V&B autocentru. Mali servis pre 1000km. Pored toga što se vidi na računima urađen je servis plina i reparacija isparivača, stavljene Bosch iridijumske svećice, zamenjena creva klime i dopunjen freon, sređena dotrajala elektro instalacija anlasera i ne znam čega još. Ima još stvari sigurno, ne mogu sad da se setim svega znam samo da mi je otkinula neki dinar od svake plate. Krov je oštećen pre 5-6 godina, pao krovni prozor sa zgrade, loše ispeglano i odlepilo se nebo, to nisam dirao. Auto i pored svih mojih ulaganja i dalje ima problema a ja više nemam živaca. Drugi vlasnik je 2008. ugradio Zavoli sekvent LPG, upisan je u saobraćajnu, atestiran još pola godine. Trenutno brljavi smešu, ne ide kako treba i troši kao tenk, kad radi normalno troši 1000- 1200din/100km nimalo spore vožnje. Osim toga trapovi i auspuh su u lošem stanju, ima fleku na gepeku, ofucano vozačevo sedište, ne rade CD player, parking senzori i rikverc svetlo. Struja i mehanika će biti rešeni trenutno je kod majstora. Ko ima živaca i znanja da se zaje&ava oko estetike može od ovoga da za 500€ napravi ozbiljan auto. Slike su stare 18 meseci (osim zadnjih 6), to su slike koje sam ja dobio kad sam kupovao auto, ništa se osim tablica nije promenilo, jedino je prljav. Upravo istekla registracija, cena 1800€ ako majstor uspe da reši trenutne probleme, ako ne uspe spuštam. Prvo sam se oglasio ovde zato što želim da me promaše oni koji nemaju nameru da kupe auto a žele da stisnu 220ks.
  12. Ja odustajem od merenja, krlja mi nešto čim stisnem gas ali bih se verovatno pojavio u svakom slučaju jer hoću da se posavetujem sa Milošem koji tamo radi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...