Jump to content
FAS Goran

CHERRYLAND

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About CHERRYLAND

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Bravo 1.6gt,Stilo 1.9jtd

Recent Profile Visitors

874 profile views
  1. Pogledao je danas drug iz Niša crnog bravca.Kaže da je dobar limarijski, nije oštećen, fino radi bez ikakvih vibracija. Gume su nove diskovi polu potrošeni. E sad dok ne odem sa dijagnostikom ne mogu ništa više reći. Pregledan danas.Prava kilometraža, kupljen nov, sve je ok sem jedne dizne koja i nije u nekom problemu. Zamenjeno kvačilo bez zamajca, ima vibracije pri paljenju i gašenju. Pločice nove diskovi su za zamenu. Treba odraditi veliki servis. Estetski ima dentova po krovu i po koji na vratima, i zagreban je kod poklopca od rezervoara. Po meni mnogo para!
  2. Ako budem isao javljam za kilometrzu i celokupno stanje auta!
  3. Pratim svaki bravo koji izadje na oglasima posto i sam trazim dobar primerak.Jesi uspeo da ga kupis bar za 3700?
  4. Da nije auto kojim slucajem kupljen u Krnjesevcima?
  5. Da iz motornog.Od 10 komada,pola je imalo zamenjen motorni racunar tj. vozila iz 2007 imala su racunare iz 2010,2011 i 2012.Jedine prave kilometraze su na tri vozila sa polovnih automobila ali generalno dinar nije ulozen u njih tako da te opet ceka bunar.
  6. Cuveni crveni WRC iz Ns-a je najlosije vozilo sto sam uspeo videti u citavoj Srbiji!!! Auto je generalno za otpad jer na njemu nista ne valja.Ono sto je na slikama i uzivo je nebo i zemlja.Svi bravci sto su se prodali imali su kilometrazu 300h+.Ako nekog interesuje neki sport sa oglasa slobodno nek pita za kilometrazu i stanje tu sam da odgovorim kako se ne bi neko slucajno zeznuo.
  7. E taj drugi u Kraljevu sto mu je menjano kvacilo ako si primetio je neko remontovano i zbudzeno tj. bukvalno odvaja na patosu.Klima mu je neispravna,diskovi i plocice losi,gume lose.Sve u svemu ulaganja oko 1500e.A sto se tice Novog Sada taj WRC je auto sa najvecom kilometrazom tj. blizu 600h. km. i najskuplji je a na njemu realno nista ne valja,pocev od farbe do svih ostalih delova na autu.A onaj drugi iz Holandije ima 316h. km. pravih,dosta mu se cuje turbo,dizne su lose itd....
  8. Da diskovi su mu sveže zamenjeni sa pločicama, gume su bile letnje iz 2010,jedna ili dve dizne su bile lošije što je na svakom mjetu problem. Turbo ne prepunjava ali se baš čuje da zviždi. Pregledao sam baš sve sprtove u Srbiji na oglasima a kilometraže su baš baaaš velike. Pobednik je u Novom Sadu sa oko 550h km. Jedina dva vozila sa pravom km su onaj što je ostao u Kraljevu i jedan na Ceraku! Želim ti da ga središ top i da se navozaš sa njim!!!
  9. Gledao sam da uzmem tog bravca ali motorni racunar mu je bio iz 2012 sa kilometrazom od 220h, ali je limarijski u ok stanju tj. patos i izduvni sistem.Jer vecina vozila sto dolazi iz Svice su u losem stanju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...