Jump to content
FAS Goran

vostinic

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vostinic

  1. Isti problem sa Stilom 1,9 JTD karavan ne mogu da otvorim zadnja ni leva ni desna vrata posle popravke kod majstora i ne znam kako da rešim problem.
  2. Za klimu F39 od 10 Ampera a nalazi se na kutiji osigurača pored akumulatora.
  3. Ja sam imao isti problem na JTD 115, a problem j bio sto se otkačilo crevo na sondi za turbinu koja idu na usisnoj grani.To su dva mala creva koje daju komande turbini.Nije imao snagu i nije prelazio neki broj obrtaja i nije reagovao na gas.Ne znam da li je kod tebe isti problem niti da li će ti ovo moje iskustvo nesto znaciti.Ako treba jos neka dodatna informacija tu sam.Pozdrav
  4. I kod mene se isto dešava pri izuzetno niskim spoljnim temperaturama, ali je to sasvim normalno.Nema razloga za brigu.
  5. Kupio sam ELM 1,4b blutut dijagnostiku, auto je FIAT STILO 1,9JTD MULTI WAGON 2003. godiste. Laptop win7/64 bit i usb blutut i ne mogu nikako da se prikačim sa FES 3,6 već nedelju dana. Sve kombinacije, drajvere,podešavanja,upustva i........nista ne mogu da se povezem.Inače vezu lako dobijem sa Android telefonom i scan masterom ali FES nikad i nikako.Molio bih za neko detaljno upustvo,
  6. Fiat stilo 1,9 jtd 80 , 2003.god koju dijagnostiku je najbolje da naručim, i kolika je cena ?Pozdrav
  7. Gde ima upustvo na srpskom za fiat stilo jer sa ovih linkova ne mogu da skinem.Pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...