Jump to content
FAS Goran

trofadrums

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About trofadrums

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    raca
  1. Posto sam procitao vasa iskustva da pitam jos nesto? Mora li da se skida branik kad se to radi i da likad naprsne crevo od filtera do turbine isto desava jer sam primetio da je napuklo na jednom mestu. Pozdrav .
  2. Kolege jedno pitanje : gde da nadjem sus pleh iliti donji poklopac motornog prostora (plastiku)? pozdrav
  3. Pozdrav ljudi! Meni je pocela lampica da treperi od juce ali predhodnih dana kad je bio na mrazu i nije dugo paljen tesko je zaverglao i jedva upalio Da li postoji mogucnost da nisu u pitanju grejaci vec prazan aku ili nesto drugo? Moze li dijagnostikom da se ispita koji je grejac problematican ako je u pitanju grejac uopste?
  4. ljudi samo nitro razredjivac pomaze. ja sam ocistio 100 % i nista nisam ostetio sto je najvaznije posle uzeo cocpit spray TURTLE VOX i resen problem. tabla kao nova
  5. i ja sam imao isti problem kad sam kupio auto lybra 1,9 jtd. uzmem nitro i ocistim sve kao da ga nije ni bilo zatim uzmem kokpit sprej TURTLE VOX i isprskam tablu. Kao nova.
  6. Majstor kaze da treba ocistiti MAF senzor, EGR ventil, usisnu granu i turbinu posebno pregledati. Mada sam se setio kad sam kupio auto i poterao ga iz Novog Sada desavalo mi se isto. Zamenio sam senzor za turbinu onaj koji stoji iznad hladnjaka i auto je isao kao zmaj. Medjutim majstor kaze da nista nije crklo vec da samo ocistimo turbinu i usisnu granu kao i EGR i MAF i bice to OK. Mnogo purnja kad se pricepi. Videcemo sta ce biti kad to uradimo!
  7. Na dijagnostici ne kaze nista . Bar na ovoj na koju smo je ukljucili. Probacemo sa nekom boljom.
  8. Pocelo je u zadnje vreme da mi se desava cudna stvar na Lybri 1,9 JTD. Naime upali se lampica u obliku motora na delu gde je obrtomer i auto ne vuce i ne prima gas preko 3500 obrtaja. Kad se posle nekog vremena ugasi auto ide normalno. Primetio sam kad je pricepim (do 4500 obrtaja) da purnja crn dim pozadi. Nervira me to :help: Ako je neko imao slican ili isti problem molio bih za pomoc. To je pocelo da se desava posle velikog servisa.
  9. uh nesto zabrljah ovde...probao sam da ih kalibrisem na taj nacin ali nece . opet suvozacev prozor ide gore samo onoliko koliko drzim prekidac. sta dalje? :help:
  10. Ja imam drugaciji problem. Naime kad auto (lybra 1,9 jtd sw)postigne radnu temperaturutj kad se kazaljka zakuca na pola cim upalim klimu ona se popne na 100 i kusur . Kad dodam svetla jos skoci kad upalim duga svetla jos se popne i to posebno kad idem malo brze. Cim ugasim svvvvvvvvvvvvvvvvvvvetla i klimu kazaljka se vrati na pola i tu je dok ponovo ne ukljucim svetla ili klimu.U cemu je kvaka? Jel imao neko slican problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...