Jump to content
FAS Goran

boaaar

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by boaaar

  1. Pozdrav svima! Jel zna neko gde se nalazi regulator napona na Stilo 2003 JTD? Ugradjen je u alternator ili na alternatoru? Ili je posebna kutija? Pozdrav!
  2. Pa ne znam. Kupio sam novi filter za gorivo ali i taj ima samo plasticni cep na dnu gde se ispusta voda. Na taj plasticni cep bi trebalo da bude taj senzor? Tacno kako se zove taj senzor?
  3. Nije... Nema slobodnih konektora na filter za naftu. Mislim da ovaj treba da ide negde oko EGR ventila ali, ne mogu da nadem nijedan senzor za koji fali konektor
  4. Cao svima! Juce sam naletio na jedan konektor koji nije bio prikljucen nigde. Jeli zna neko da mi kaze za koji senzor ide ovaj konektor? Auto je Stilo JTD 2003. Pozdrav!
  5. Cao! Da li imas Adapter A1 na "lager"-u? Treba mi za Fiat Stilo JTD 3v 2003, da izcitam ABS, ESP i ASR! Pozdrav!
  6. HI! Dobra ideja! Ali ipak bih stavio original emblem! Samo ne znam kako da skinem ovaj ostecen.
  7. Cao svima! Pre neki dan su mi probali da skinu prednju FIAT znak sa Stila. Pola je ostao na masku. Jel moze da se skine taj znak i da stavim novi? Kako da ga skinem? Jel se srafi ili se lepi taj znak? Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...