Jump to content
FAS Goran

Duff

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Duff

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/20/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.2 Classic, Yugo Florida In
  1. Ovo vizuelno oko motora sam sam uocio, ako se odlucim nesto ozbiljnije oko ovog primerka vodim majstora sa sobom to je sigurno... Vidim da su im cene malo i porasle verovatno zbog potraznje posto sve sto je valjalo i bilo u oglasima prodato. Kako kaze moj komsa, auto se kupuje kad naletis na dobar, a ne kad skupis pare, tako i ja
  2. E ovako, nasao sam jednu Lanciu Y 2002. g. motor 1.2 8V, ima klimu nema je jos u oglasima posto se nalazi na carinskom skladistu. Bio sam danas da je gledam, stanje je otprilike ovako: Prednji branik je udaren (macka, ker ili sl.) ulubljen i napukao na donjoj strani po sredini nekih 10-tak cm i prednja maska je uvucena malo unutra ali nije slomljena, ima mala ogrebotina na zadnjem braniku ali je zanemarljiva, a sama limarija je bez ostecenja. Unutrasnjost je ok s tim da joj treba jedno dubinsko pranje i usisavanje. Motor masan od dekne pa nanize, natalozilo se tu i prljavstine i kojecega, znaci sve se da uociti upalio je iz cuga i cim sam zavirio pod haubu osete se karter gasovi, ili je to ulje koje je curilo, sve u svemu ne izgleda lepo ali motor radi jednako, ne zalece se, ne prekida i sl. zna li neko da li je u pitanju zaptivac ili nesto jos, iz iskustva ko zna? E sad cena, prava sitnica , lik trazi 1450 EUR sto je po meni puno. Zanima me vase misljenje prvenstveno koliko bi ugrubo kostalo sredjivanje navedenih mana. Znam da je na slepo ali potrudio sam se da opisem koliko toliko.
  3. Ma puk'o me neki stomacni virus, nisam skoro dva dana sunca video idem sutra ako bog da... Iskreno vise volim prasnjav nego opran motor, al videcemo, pregledacu sve kako kazes.
  4. To i mene kopka, nesto tu nije u najboljem redu... Sutra idem da vidim ovu: http://www.mojauto.r...psilon_2001_god ...u blizini je.
  5. Za 8V sam znao da je pouzdan i vise nego isproban , a i ova iskustva u vezi 16V mi je od koristi... nesto su jeftinije pa me zanimalo. Ova npr. http://www.mojauto.r...psilon_2001_god ima dobru cenu, a kakva je uzivo mogao bi da saznam za dan dva.
  6. U dilemi sam, da li da kupim Lanciu Y 1.2 8v ili 1.2 16v, u prevodu, za 8v znam da je nesto jeftiniji za odrzavanje ima ga moj buraz u puntu dok je 16v za 20 konja jaci, a meni licno manje poznat. Nisam video da se diskutovalo nesto konkretno o ovom motoru (16v), ili sam kojim slucajem omasio, a verujte da sam sve iscitao. Hvala unapred!
  7. Pozdrav svim clanovima! Ime mi je Bojan, iz Subotice sam, trenutno vozim Zastava Floridu in 2004. god. i u fazi sam kupovine Lancia Y. imam par nedoumica tako da cemo se druziti na istoimenoj temi... Poz.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...