Jump to content
FAS Goran

Zof79

Members
  • Content Count

    136
  • Joined

  • Last visited

About Zof79

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 11/12/1979

Contact Methods

  • MSN
    Z.zoric@live.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 JTD SW

Recent Profile Visitors

2401 profile views
  1. Sredjen problem u servisu - procistili creva od klime i ventilacije i voda procurela na beton ispod auta, kao sto je i predvidjeno. Bilo je negde zacepljeno pa je voda umesto napolje ulazila u kabinu...nisu hteli da naplate nista, ostavio sam 500din cisto da me ne bije maler (posle sam kontao da sam mozda malo ostavio)
  2. Sad sam na parkingu ispred firme upalio klimu i drzao tako nekih pola sata ukljuceno...nigde ni kap vode da se pojavi?!? Skinuo sam to L crevo (crno gumeno crevo, izgldao kao lulica, debljina palca), unutra suvo ali nisam imao s cim da procackam odvod i dovod pa cu to kasnije. Sve imam utisak da je izbacilo vodu kad je podigao temperaturu sad za vikend (ali me zbunjuje to sto je nivo antifriza u posudi tacno na potrebnom nivou) ...
  3. Kod ovih momaka iz Zr na sajtu nigde ne pise da je cena od 30eur za kompletnu proceduru (skidanje presvlake sa sedista, isecanje stare folije, stavljanje novog modula itd) nego samo pise " cena simulatora 20eur, ukoliko nemate znanja niti iskustva mozete poslati ceo modul i mi cemo vam montirati na njega - cena 30eur" ?
  4. Kad sam rekao nadam se da nije hladnjak kabine i mislio sam na taj sto se nalazi unutra negde ispod table (nemam zelju da saznam gde je i kako izgleda)! Jel moguce da je izbacio neku vodu u kabinu tokom puta - na 2 mesta sam malo jace przio uzbrdo, bila ukljucena klima, pun auto, napolju preko 35'C, digao je temperaturu na ta 2 mesta na prvu crtu iza one srednje pozicije? Ali sam skoro siguran da je ovo posledica klime/hladnjaka kabine zbog onog magljenja stakla koje mi se pocelo dogadjati ...
  5. Kao i vecina stilista imam problem sa suvozackim airbegom, napred na suvozackom sedistu se skroz izvukla folija i oseca se pod prstima, tako da dileme neke i nema oko toga sta je u pitanju. Kucao sam na mnoga vrata u Bgd i gde god dodjes svi salju na istu adresu, onaj servis preko puta studenjaka, cena 50eur prava sitnica! Razmislajm da zapucam kod tih momaka u Zrenjanin ako mi bude usput, jer ako idem samo zbog toga potrosicu ustedjenu lovu na gorivo i ode nekoliko sati vremena...a sto je najbolje znam da se to resava prilicno lako ko se razume u elektroniku, na zalost za to sam totalni balvan i sem zamene osiguraca i sijalice dalje pojma nemam
  6. Fali mi komad kedera na vozackim vratima, gde da nadjem da kupim na metar ili kako to vec ide, da zamenim to vec jednom? Imam uvek taj problem sa vodom u vratima, kad naidjem na neku baru ili me neko zapljusne vodom iz kontra trake posle toga uvek se cuje muckanje vode u vratima. Cenim da bi trebalo proveriti odvode u vratima, ali svakako i zameniti taj deo kedera sto je nestao u eksploataciji?
  7. Postovao sam uvek (koliko je moguce) pravilo da klimu iskljucim pre nego sto planiram da stanem, da se osusi isparivac zbog bakterija, glivica itd. Medjutim primetim da kad krenem da vozim i upalim samo ventilaciju bez klime pocne da mi magli prednje staklo, amlo mi to bilo sumnjivo ali...za vikend isao na put, stanem nakon 150km i skontam da je tepih ispod nogu mokar prilicno, ali interesantno da je mokar i ispred suvozaca (manje nego kod vozaca). Klima je radila ceo put, bila ona paklena vrucina. Skinuo sam platiku kod vozacevih nogu, ali nisam skontao da negde curi. Skinucu tu plastiku i kod suvozaca da pogledam to crevo sto su ljudi pominjali da treba da se ocisti. Samo me brine da nije hladnjak kabine!!! Da se roknem odmah, znam da je posao onoliki da se to sredi...cenim da je posle nemoguce namestiti intrument tablu da ne cvrci i skripuce u voznji?
  8. E za ovo ima da platis rucak u fabrickom restoranu sad u petak
  9. Bez smokinga ja ne bih kretao a radno odelo u steku, ko zna mozda ce trebati da se nesto odradi na trakama...
  10. Onda se smatram prijavljenim za prevoz kod kolege "profa_chb"... matematiku pravimo na licetu mesta u zavisnosti od broja putnika u puntisi Opste pitanje: ako krecemo sa nekog zbirnog mesta tipa parking iza Hajata ili slicno, onda se tamo svi nalazimo pa se potrpamo kako ko s kim putuje? Meni tako deluje logicno...
  11. Sta se podrazumeva pod "dobra muzika" jes' da sam pregabaritan za Punto s mojih 193cm i 100kg zive vage ali mogao bih nekako da stisnem do Kg ako su mesta i dalje slobodna?
  12. Prijavio sam se i poslao sve podatke na postavljeni mejl 27.05.2013., ali vidim da i dalje nisam obelezen zelenom bojom na spisku kao potvrdjen putnik za FAS? Nalazim se pod brojem 14.
  13. 1. Neša 2. Woodoo 3. Goran. 4. Sigtran, sa ženom 5. podvarak 6. Ivan.IK 7. Vandi sa ženom i unukom (10 godina) 8. Zaxspeed bi se pridružio (ako ima još par kandidata za vožnju letećom Cromom, hahahahaaha) 9. Čarli (Strahinja) 10. Kamenni 11. Lufti 12. Brdaus 13. Bojanchampion 14. bakara 15. 5ar 16. Zof 79 (alias "plivajuci F.Stilo")
  14. Zainteresovan za produzeni boravak...samo kad bi se na vreme mogao izbaciti program i neka cena (nocenje,vecera i ostalo)
  15. Već se može primetiti da vam je bilo ekstremno loše

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...