Jump to content
FAS Goran

mbz345305

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About mbz345305

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

1664 profile views
  1. Može li mi neko dati informaciju kolika točak boca moze da stane u fiat stila tj. od koliko litara i koje su dimenzije. Treba da ugradim plin svi mi nude boce od 43L, može li veća da se stavi jer sam našao podatak da može da se stavi 650-220 55L.
  2. Prodajem Fiat stilo jtd u dobrom stanju,dobre gume, motor otišao u večna lovišta , sve ostalo bez ulaganja registrovan, Vlasnik. Razlog prodaje ste videli a para za popravku nema. http://www.polovniautomobili.com/oglas5503355/fiat_stilo_jtd/
  3. Ja danas otisao da kupim stila ono katastrofa kao imalinom da ga mazali. Sta mislite da libi za tablu pomogao parocistac zagrejes i prebrises.
  4. Otpad Maki u Sapcu ja uzeo pre neki dan 15e komad salju postom.
  5. Ima li neko iskustva sa servisom u Zemunu Autotehnik za ugradnju plina.
  6. Meni trosi punto 1.2 8v goriva 7.2/7.3 u prolece i leto plina trosi 8.8/9 koje ne prelazi uopste. Voznja mi se svodi na kuca poso, poso kuca 8km. U bocu mi staje oko 33 l jer mi je modifikovan plovak . Isao sam na put klasicna voznja 120/130 km na sat presao sam 400 km i nije mi prebacio na benzin.
  7. Ne verujem kad ga prebacim na gorivo nema tih problema jedino struja negde da ne zeza.
  8. Ljudi izludi me variranje obrtaja na puntu 1.2 8v. Ugradio sam sekvent pre godinu dana, zadnjih par meseci je poceo auto da spusta broj obrtaja. Spusti na 600 pa 800 i tako gore dole ne prelazi preko 800. Bio sam u servisu gde sam ugradio plin kod njih je sve u redu na kompijuteru za plin nista ne pokazuje. Obicno se desi kad ga upalim a pocelo je da se javlja i kad je auto zagrejan. Jedino sto sam primetio prilikom, testiranja plina na njihovom racunaru, da mi je broj obrtaja na plinu 750 . Moze li mi neko reci koliki treba ler gas da bude, cinimi se da sam na nekom sajtu video da je 850. Pa razmisljam da nije do toga kad ukljucim grejanje, svetla da ne spusti broj obrtaja jos manje od 750. Inace u voznji nemam nikakvih problema . Molim vas ako imate neki savet dajte ga.
  9. Ma i ja sam za to da ga remontujem posto mi je ovaj elektricar objasnio da su ovi alternatori kod punta losi. U slucaju otvaranja hoce nesto da pukne. Pa mi je rekao zbog toga da imam te pare u djepu ako kojim slucajem rikne da ima za novi ili za dobar polovni. Inace na dijagnostici mi pokazuje da puni 13.6 a na 3000 obrtaja 13.7 pa sam zbog toga mislio da ga remontujem jer kazu da treba da ima 14.
  10. Aj mi recite jel pasuje neki drugi alternator za fiat punta 1.2 8v novi model je u pitanju. Posto imam isti problem sa alternatorom, elektricar mi je rekao da ga ne diram ako nemam 13/14000 din u dzepu za novi . Po vasoj prici onda se i ne isplati vrsiti remont alternatora vec kupis novi i gotovo obzirom koliko kosta cena novog ili remont.
  11. Danas prilikom voznje upalio sam klimu i pustio ventilator da duva.Odjednom sam primetio da je poceo da mi blinka displej za sat i predjenju kilometrazu. Radio je normalno samo je poceo da blinka,ugasio sam auto i upalio i nastavio je da radi bez blinkanja. Moze li mi neko reci zbog cega se to desilo ili su samo gremlini usli u struju.
  12. Pogledacu sutra al do pre mesec dana se nista nije culo pocelo je od jednom a nigde nisam zakacio auspuh .
  13. Evo jedno pitanje a stvar me nervira extra. Prilikom blagog motanja volana ulevo ili udesno, dolazi do cudnog zvuka kao neko skripanje - ujenje, koje se prenosi na ceo auto . Gledao sam gde moze da bude i jedino gde se to cuje je negde oko prednjeg desnog amortizera prema kosu. Ima li nekog majstora koji bi znao da mi kaze o cemu se radi,ili se vec susretao sa takvim problemom.
  14. Ako treba da ima takav rad ok al mi stvarno ide na zivce il sam ja navikao da vozim starije olupine gde toga nema .
  15. Ako mislis na onaj leptir gasa na koji naleze kuciste filtera za vazduh on je extra cist . Ako ima neki drugi daj sliku ja ga nigde ne vidim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...