Jump to content
FAS Goran

Zele-zeka

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Zele-zeka

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday May 27

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Nuova Bravo 1.6 M-Jet Pur-O2, Fabija 1.9
  1. Pozdrav ljudi, Pojavio mi se problem da obrtaji na leru variraju, jednom se i ugasio auto. Dijagnostika je pokazala da je problem u klapni gasa/leptiru, majstor je očistio, ali se nakon par dana javilo ponovo i ista greška na dijagnostici. Probaće da otvori i vidi neku štampanu ploču koja se nalazi u klapni, u nadi da može da sredi, inače mora da se menja... U vožnji se sasvim normalno ponaša i lepo prima gas. Da li postoji mogućnost da neki drugi deo pravi problem, da ne bacam 100+eur na zamenu klapne i ne rešim ništa?
  2. Pošto sam se učlanio na forum kad sam krenuo da istražujem Bravo, red je i da predstavim ulov :-) Srebrni Bravo 1.6 M-Jet 105ks Pur-O2, 2009. godište a prešao je još malo 73000. Ja sam za sada prezadovoljan, uzeo sam ga u NS, uživao u vožnji do BG-a. Očuvan je jako dobro spolja, nadam se da će dragi mi komšiluk biti pažljiv na parkingu :-) Unutra je, osim što se menjač malo ljušti, kao nov. Nema ni jednu ogrebotinu, jako je udoban i svi koji su do sada ušli u kola su oduševljeni :-) Oprema je zadovoljavajuća, manuelna klima, 8xAirbag, komande na volanu, ESP, alufelne 16" sa novim gumama, tempomat,... Rikverc nije problem, retrovizori su veliki, samo još nisam stekao osećaj koliko mesta još imam kad se parkiram... a na Hill holder se navikavam polako, čudna je to naprava :-) Potrošnja po fabričkim podacima treba da bude 5.8 u gradu, ali ću to morati dobro da proverim pa ću da pišem kakva je posle par punjenja do vrha... Lepo je osećaj kad se doda gas, vuče odlično, a najlepše je kad pogledaš u retrovizor a ljudi se okreću i gledaju kola :-) ps. slike kačim od vikenda, samo da dođem do aparata :-) a ako ostanem u BG-u vidimo se na okupljanju :-)
  3. Pozdrav svima, Ja sam Aleksandar iz Beograda, pratim neko vreme forum pošto jurim neki Bravo i našao sam milion informacija. Generalno vožnja mi je hobi i zbog toga sam upisao Saobraćajni da sredim ovaj haos po gradu za koju godinu :-) Trenutno kradem tati Fabiju, ubrzanja bez, i deki živahnu Fijestu, ali će uskoro Bravo na njeno mesto :-) Slike kačim kad mi stigne ljubimac :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...