Jump to content
FAS Goran

Fernandes

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. A sta mu to znaci Euro3 sto se dijagnostike tice?Jel ja imam konektor za dijagnostiku uopste ili ne...,a ako imam pa...:" Pa kude se bre dedne...!"?
  2. Sada sam gledao...i jednostavno nema konektora...Gledao i na internetu i nasao da mozda postoji mogucnost da kod mene ide 3pin konektor koji se nalazi u motoru...pa se onda sa nekakvim adapterom i softverom pretvori na OBD i kao to radi...!Od svih kola ja kupim ova praistorijska...neverovatno!
  3. Hmmm...pa jesam gledao bas tu...nemoguce je da ga nisam video...doduse...malo je sakriven...bas ispod...moracu sutra cucnuti i malo bolje pogledati...ali ipak je to 2002. godiste...hmmm!
  4. Po kupovini auta Fiat Palio Karavan (Weekend) 2002.godiste 1.2 8v nisam uspeo da ustanovim gde je konektor za dijagnostiku, nema ga pa nema, nemoguce! Trazio sam ispod volana,oko pepeljare,na mestu gde stoje osiguraci i releji,pa cak i oko rucne kocnice...i jednostavno ga nema. Kompjuter se nalazi jel u motoru...bar ja mislim da je to kompjuter (posto sam ja totalni amater za kola), ali konektora za dijagnostiku neeemaaa. Sta da radim sada...jel ta kola imaju dijagnostiku,ili ne...mozda se konektor nalazi na drugom mestu...a kojem? Gde da ga trazim i sta da radim!? Hvala unapred...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...