Jump to content
FAS Goran

dusko 23

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dusko 23

  1. Danas sam probao benzinca i 1.3 mjet ii i pregledao vase misljenje i probleme mislio sam da dam moju kromu i jos kesa i da uzmem trekking u fulu ali sam ipak odlucio da zadrzim svoju cromu 150ks 2008 g i da uzmem na kredit 500l osnovnu verziju za 10900 i imam dva vozila i ne boli me glava da li sam pogresio, i jos mi pare ostale u cepu.
  2. I ja to mislim ali dok ne probam nista, ovi u auto kuci imaju za probu samo 1.3 i to im nije trenutno bio tu tako da ga nisam ni probao.
  3. Bio sam u auto kucu i moj auto su procenili na 5000hiljada malo cu jos dati kesa ostatak kredit.
  4. Pa konbinovano ali vise na otvorenom Stara pazova Pancevo skoro svaki dan.
  5. prelazim jako mnogo 50000 godisnje zato me i smara da menjam auto na godinu do dve da jurim i menjam polovnjake jer kad kupim auto 4 god.star presao oko 150000? i ja predjem za dve godine 100000 pocinje da se kvari sve i tad krde jurnjava za novim autom.
  6. Pavaobg kako si zadovoljan sa svojim motorom i konpletno autom posto se ja dvoumim izmedju trekkinga 1,4 ili 500l 1.6 dizela toliko imam parica.
  7. Ja nisam postavio pitanje samo u vezi motora nego izmecu trekking 1.4 plin ili 500l sa dizelo 1.6 jer su tu negde sa cenama.
  8. Jedno pitanje kad smo kod dizela i benzinca trakking 1,4plin ili 500l 1.6 dizel.
  9. da li neko ima informciju kada ce se pojaviti kod nas ova dva jaca motora od 120ks
  10. Kubura moze jos malo pomoci bio sam danas u salonu fiat i gledao sam trekking verziju 105 ks Mjet.ALI naravno probni je Mjet 85ks i jos im nije bio tu, da li ga za zamensko vozilo pa bi trbao sutra da ga probam. Mozes li mi reci kakva je razlika po tebi ova dva motora sto se tice ovih dva jacih motora oni naravno nemaju nikakav podatak ja sam na trekking doda automacku klimu i metalik boju prodavac me je ubedjivao za panorama krov ali se ja jos uvek razmisljam za krov da li da ga dodam, i da li da jos malo sacekam zbog motora ali se plasim da vise nece biti sbvencije od nove godine.
  11. pitanje za kuburu da li je vozio mjet od 120ks i da li su poceli da ga ugracuju,vidim da hvalis benzinca od 120 ks . ja razmisljam da kupim 500l ali cu sacekati ovaj motor mjet inace vozim cromu od 150ks mjet 2008 pa mi ovi za sad motori izgledaju slabo.
  12. ja sam skinuo SRBIJU i kod mene radi i imam na konpu ali nemam poima kako da postavim
  13. ne znam, ja imam cromu 2008 god a ove gore navigacije sa slike su starije pa se treba uraditi update (12.3) http://sdrv.ms/M8LEtH posle skini mape http://sdrv.ms/Nvhhxi gore imas upustvo nista ne garantujem ja sam skinuo i jedno i drugo ali sam prvo proba da ubacim samo disk sa mapama i sve je naprosto proradilo posle nekih par minuta ne znam kakva je tvoja navigacija i koje je godiste auto
  14. radi ja stavio samo cd sa mapama bez setapa cela srbija i to detaljno sa kucnim brojevima
  15. ovo sam nasao na netu mislim da je na Makedoskom ali moze da posluzi ja probam pa javljam mada je moja navigacia novija od ove na slici
  16. postoi nasao sam na italianskom sajtu kosta 139 eura pa sm mislio da je neko skinuo i kod nas cd kopiju uglavnom postoji ali samo za 2008 godiste i mlace ja imam cd koji sam dobio uz auto na kojem imaju putevi E70 i E75
  17. Da li neko mozda zna gde se moze nabaviti cd za fabriicku navigaciju za fiat cromu 2008 godiste sa mapama Srbije?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...