Jump to content
FAS Goran

Strahinja

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Strahinja

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Vrsac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat
  1. Treba mi letva volana za Stila 2004 god 1.9 JTD karavan. Da li zna neko gde moze da se naruci jer nema ni Bg ni Ns ni Sabac. I koliko kosta ? Neki sto su prodavali traze 15,000.00 dinara. Nju sam iskrivio kada sam udario tocak. Hvala
  2. Zamenili smo lezajeve, sad manje koci volan , ali i dalje treba da ide na reglazu trapa, jer su mu tockovi \ / . Nadam se kad se to sredi da ce biti ok. Nisam jako udario , bio je blazi udarac pa kaze cale da nisam iskrivio viljusku. Ali ipak da se to pregleda !
  3. Narucio mi je otac oba axiona lezaja iliti SKF lezaj, kaze da sam to iskrivio i zbog toga koci, bio je na dizalici pa su pogledali, kaze da ce da zameni to i ako nije i dalje uredu da izbalansira prednji trap . E ako i to ne uspe , onda trazimo gresku. Verovatno je viljuska i stabilizator , ko zna , ali servo nije sto posto jer on ne koci non stop - tj. tesko se okrece volan, nego samo pod nekim uglovima zaglavi i nece sam da se vrati. Napisacu cim zamenimo lezajeve sta je i kako je. Hvala u svakom slucaju.
  4. Udario sam levim tockom u ivicnjak, imam celicne felne, stilo 1.9 JTD karavan. Smotao sam pun desni i udario u ivicnjak. Volan nece da se vraca sam nego moram ja da vratim pri izlasku iz krivine , dobio je luft. Tocak kada mrdam ne cuje se nista, ne pucka ne klacka , sve je ok ali imam osecaj kao da stoje ovako \ / svaki na svoju stranu vuce. I volan mi je malo udesno a stilo ide pravo. Moze li mi neko reci sta treba da se menja i koliko ce od prilike to da kosta? Da li je stabilizator? Homokineticki zglob? Ne razumem se bas nesto puno u auto, sta bi moglo da bude ? *Da li ce se srediti ako izbalansiram prednji trap , i hoce li nestati luft volana ? :(

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...