Jump to content
FAS Goran

raya

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About raya

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pozarevac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.2 8v 2001.god.
  1. Resen problem! Danas sam kupio cilindar kvacila na menjacu (ispod haube) 2750. din. i platio ugradnju 500 din. da sam znao uradio bih to odavno. Prestala je skripa, nema zaglavljivanja, a i kvacilo je meko ko' dusa i nisko hvata, milina . Problem mi se javljao na vrucinama kada je kvacilo skripalo a potom pocinjalo i da zaglavljuje, bitno je napraviti razliku izmedju zaglavljivanja i 'padanja" tj. lepljenja papucice o pod, ukoliko zaglavljuje onda je cilindar menjaca, a ukoliko pada onda cilindar papucice. To je zakljucak do koga sam ja dosao, nadam se da ce nekome moje iskustvo pomoci. Pozdrav svima.
  2. Ma skripanje nije problem vec zaglavljivanje, ne resava se podmazivanjem i ne glavi patosnica vec je crkao jedan od klipova pa pokusavamo da provalimo koji kako bi ga popravili sa sto manje ulaganja.
  3. Eto ti ga sad... bacio si me u rebus samo tako . Taman sam odlucio da menjam onaj u kabini kad ono tvoji simptomi isti kao i moji, s'tim sto kod mene klip kod motora izgleda poprilicno pohabano, klima se gumica i fali mu jedan ventilcic(bar tako meni deluje). Moracu pre kupovine kod majistora definitivno. Hvala na postu, mozda si nekima od nas ustedeo koji dinar.
  4. slicna tema ali se javio samo jedan lik sa zaglavljenim kvacilom i takodje tvrdi da je u pitanju potisni cilindar u kabini, tj. ispod papucice...izgleda da cemo njega menjati.
  5. Krenule vrucine i naravno skripa i zaglavljivanje kvacila, mnogo gore nego ranije. Citao sam sve postove i koliko vidim niko sa sigurnoscu ne moze reci dali je cilindar kod motora ili donji na papuci, ako neko sa sigurnoscu ima resenje problema (koji je cilindar u pitanju) zamolio bih ga da to saznanje podeli sa nama. Hvala.
  6. Што из овог форума а што и из личног искуства наравоученије гласи: не седајте у ауто без клешта типа папагајке нарочито ако напољу пада киша
  7. Koliko dugo radio treba da bude ukljiucen da bi se mogao uneti kod?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...