Jump to content
FAS Goran

azoran

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

About azoran

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.3 multjet

Recent Profile Visitors

1029 profile views
  1. Pozdrav, Kada upalim grejac zadnjeg stakla istog trenutka mi se upali i zadnji brisac i radi poprilicno brzo. Cim ugasim grejac zadnjeg stakla brisac se zaustavi u polozaju u kome se nalazi u tom trenutku. Zadnji brisac normalno radi kada ga upalim na prekidac.
  2. Da li mogu potokomer da proverim sam? Tako sto iskljucim maf senzor kada je auto zagrejan i probam u voznji? I gde se nalazi?
  3. Plivajuci nema taj model od 55kw valjda? Isti majstor je menjao kvacilo i sad lanac, pre menjanja lanca je bio taj problem ali manje izrazen, on kaze da je to korpa i da teram tako pa kad se pokvari da se menja i da je to ne moze da steti auto nego samo da iritira vozaca. A ja ponekad imam strah kad to zatrese da ce sve da popuca.
  4. GP 2006 55kw 135 000km kod mene 9godina. Lanac, spaneri pk kais pumpa vodena zamenjeni pre 1000km, set kvacila druk lager menjani na 90 000km. Potrosnja 5l Beograd Nova pazova normalne voznje. Gradska voznja 7.5l miljakovac-centar. Auto kad se zagreje i kad je na uzbrdici pri normalnom kretanju trese dok mu se ne da gas. Ovo se javlja i po ravnom kada samo popustam kvacilo bez gasa ali je mnogo blaze. Ovo ume da me da iritira kada je guzva na gazeli i jako je tesko naci balans na kvacilu da se lupanje izbegne, Kvacilo mekano menjan i cilindar kvacila, nosaci dobri i za solje amortizera kaze majsor da su dobri. Majstor kaze da teram tako i da je verovatno nesto sa korpom. Mene zanima da li to sto trese moze da napravi vecu stetu ako nastavim da vozim sa tim problemom.
  5. Imam led diode rgb smd (u traci) koje bi hteo da stavim na prednjem praniku (grande punto) gde se nalazi plastika umesto svetla za maglu. Zanima me kako i na sta da ih povezem na automobilu i kako? da li postoji mogucnost da kompljuter prijavi neku gresku i kako izbeci ?
  6. skoro sam ogrebao zadnje suvozacevo krilo. Hteo bih to da popravim pa ako neko zna nekog majstora da je dobar (autolimar ili sta vec) samo da bude iz Beograda. Ili mogu nesto sam da probam. Auto je Grande Punto originalna bela farba. Hvala
  7. Hvala. Razmisljao sam da kupim 16' posto moram i nove letnje gume, samo jos neko da mi objasni ako moze za taj ET i ta cetralna rupa koje treba da bude dimenzije?
  8. Treba mi savet oko kupovini felna za Fiat Grande Punto, Koliki raspon srafova treba da gledam da bude da li 4x100 ili 4 x98 koliko treba inca da imaju da li 15 ili16 na te felne nameravam da stavim letnje gume . Hvala
  9. Da li moze neko kratko uputstvo kako si napravio ualaz za AUX sistem?
  10. Pozdrav svima.Ja sam Zoran i zivim u Beogradu vozim Fiat grande Punta 1.3 multijet iz 2006 godine.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...