Jump to content
FAS Goran

Naissus

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Naissus

  1. U pitanju je Stilo 1.8 karavan... Danas vozio sve normalno, gradska voznja. Parkiram, dolazim posle 15 minuta i nece da se upali. Resetuje se instrument tabla, datum, vreme, nece ni da vergla. Takodje zadnja vrata nisam mogao da otvorim, tek iz 4-5 pokusaja. Blokirala mi i kocnica, papucica "stoji u mestu". Vratim se posle par sati, sve radi normalno Da li je zna neko u cemu je problem ili je imao slicno iskustvo?
  2. Pozdrav! Citam vec neko vreme forum, imam glavobolje ko sto rece sugradjanin Zlox Vise problema imam, nisu sitnice, ali... U pitanju je Fiat Stilo, karavan 1.8 -Kada se kupovao auto pojavljivala se greska airbag failure, rekli su da ce to da srede, medjutim posle 2 meseca mi se pojavio isti problem, potom nestao misteriozno? - Num plate bulb(ovo ubija) proverio sam sijalice za registar. tablice rade....Juce po gradu mi se pojavljivalo 2-3x i nestajalo. Ali zato na autoputu ne staje. - 2 Prozora se ne zatvaraju do kraja, ostane dobra 1/3 -Ima li resenja za nizak prednji branik kod fiat stila? Stigo sam 2 puta da ga zakacim pri parkiranju. Nov sam skoro u svemu ovome, saveti su dobrodosli. Moze li nesto od ovoga da se sredi u kucnoj radinosti?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...