Jump to content
FAS Goran

gogi1101

Members
  • Content Count

    362
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gogi1101

  1. Nista novo na 1.6 . Ja sam cak skidao karter misleci da ima naslaga,ali nema. Merio sipku,merac, da li je od 1.6 ... Prosto filter je kraci,ne ispusti se svo staro ulje i stane 3-3,3 l. Tako je i kod mene vec 5 mala servisa.
  2. @Drwho99x Zar Z9 max nema 3gb ddr4 rama i snapdragon 810 procesor ? Ili mozda ima vise verzija.
  3. U nemacku se ide sa polozenim B1 ili B2, pa tih 6 meseci tamo ima smisla.
  4. I moj ti je savet da pises CV-e za posao u nemackoj,ali ce ti trebati radno iskustvo za posao tamo. Ja imam 42 godine i klinca od 15 godina,radim kao visi radioloski tehnicar ovde vec 15 godina i prosle godine sam krenuo da se interesujem za posao u nemackoj.Stvari stoje tako da pored nostrifikacije diplome i poznavanja jezika ( visok nivo) pre potpisivanja ugovora o radu odlazis na probni rad od par dana u nemacku.Ako znas svoj posao nemac potpisuje ugovor o radu i sredjuje ti radnu i boravnu vizu. Tako da pre odlaska u nemacku izvezbaj dobro rad u struci.
  5. Balast na suvozackoj strani zaglavi izmedju krila i posude za brisace,malo je rasrafis i taman uglavis balast.Tako je kod mene.
  6. U sustini fabricki reset ECU-a se postize skidanjem plus kleme na par sati.Nakon ponovnog spajanja kleme on ima fabricke parametre. E sad ako hoces da mu ubacis "nove" parametre ti flesujes ECU .Svaki uredjaj pre upisivanja novog SW-a iscita postojeci i zapamtis ga u racunaru. Samo kod flesovanja uvek nesto moze da podje po zlu, a onda kod elektronicara i ECU na sto.
  7. @majkicbane U leskovcu je meni narezivao kljuc za Stila- njegov Mac za skakavac I rezanje 1000 din
  8. Wau je sto snima u rezoluciji 38..x21.. Oko 8mp ,pa kad zumiras na snimku se i vidi nesto ;-)
  9. Ta lampica gori uvek na kontaktu,cim upali treba da se ugasi. A to sto nece da upali- cuveni senzor radilice mozda?
  10. Jesam, Mozda predjem na dizlo ;-) Sto se tice SW ,ono sto je trebalo biti ispravljeno( ler,knedla prilikom kretanja...) nisam ni imao, Ko radi sam,mora nakon ubacivanja sw-a da odradi kalibraciju klapne inace poludi od pistanja ;-)
  11. Ubacen sw danas. Ne primecujem nikakve promene,mozda za nijansu tecnije prima gas. Videcu kad predjem neku km Najvise mi smeta sto prilikom polazenja bez gasa obori rpm ispod 500 i ugasi se,nema razlike i sad je isto,mora da se doda gas prilikom polazenja.
  12. gogi1101

    Cena gasa

    Leskovac 77.40 :-(
  13. Pa taj beli je najjeftiniji 1.6 sa plinom,zato sam ga i postavio. Ne kazem da je dobar ali vi ga napraviste da nit' pali, nit' ide niti koci,gume nema ,sav je busan. A trosak oko turbine,zamajca i termostata zaboravite jerbo nije dizlo ;-)
  14. Sikter,izvini za off ali se diskusija nekako nametnula
  15. 800€ nije mali para, Farbanje oba branika,krilo,poklopac rez. ,ocs senzor,sijalica ? ,i nesto oko check engine-a. Sve ostalo tipa prenos,atest,v. servis vas ceka i kod onog od 2500€ . PS Samo nisam pristalica toga da " nema ispod ...€" Ja bih pre uzeo ovog i ulozio tih 800-1000€ i znam sta je uradjeno,nego verovao nekom prodavcu da je to sve uradjeno samo zato sto mu je cena ...€
  16. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5890714/fiat-stilo-16-16v U sta uloziti jos 800€ ? Cena 1750€ - dogovor.
  17. Za izmestanje ecu-a moraces da brusilicom izravnas nosac sa zadnje strane ,jer nije ravan.Smetace ti za srafljenje na aku. Osim toga bukvalno rasrafis - zasrafis.
  18. Proveri anlaser,meni je jedna zica bila labava pa je teze verglao. Mada kod tebe bas tesko vergla,ako je dobar akumulator mislim da je problem u anlaseru,odvuce svu struju i onda poludi elektronika.
  19. Meni sporadicno ispise "alternator failure" posle verglanja od kada je kod mene,zamenjen akumulator, provereno punjenje( 13,5 - 13,8),takodje nekad posle krace voznje duze vergla - i tako vec 3 godine. Ali " asr,esp,loose conection" nikad nisam imao.
  20. Ivane, pa imao si VW za te pare ;-) I to golfa
  21. Ivane, tvoj se ne racuna. Koliko sam shvatio ti si ga kupio dok je jos bio retkost na nasim ulicama i verovatno platio ko dva moja :-)
  22. Stilo,ko Stilo ;-) svaki izgleda ima neke sitnice koje dovode vlasnika do ludila . Ja, na primer, sanjam nocu pedalu kvacila koja se ne vraca . Sikter, koje plinske dizne imas? Kod mene su crvene valtek ,mozda to ima neke veze sa tromoscu preko 3k rpm.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...