Jump to content
FAS Goran

solmyr

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About solmyr

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zajecar

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Marea 1.6 16V (2002)
  1. Druze, kazi mi da limogu ovi abart stikeri precnika 52mm, uzeo bih 6 komada http://postimg.org/image/1k64tfxes/ i naravno koja bi bila cena...
  2. Kazi mi da li imas kojim slucajem odbojne gume zadnjeg trapa za mareu, kao i neki fabricki CD player?
  3. Imam mareu 1.6 16V sa sekventnim plinom. I zanima me da liprilikom rada auta na plinu treba da radi i pumpa za gorivo. Posto se kod mene non stop cuje njeno zujanje, dakle non stop radi.
  4. druze, u petak dolazim za Beograd pa ti se javljam da svratim da uzmem katadiopter....
  5. Druze, imas li mozda katadiopter desni, maglenke sa drzacima i suspleh (zastitu motora) za mareu- limuzina. I cene ako ima..... Unapred zahvalan
  6. Problem resen, Zezao izlaz komjutera koji daje signal bombini, isti zamenjen i sad auto kao nov......
  7. Pozdrav, Imam slican problem na Marei 1.6 16v 2002god. sa ugradjenim sekvent plinom, obrtaji mi na leru variraju i desava se da se auto ugasi cak i u voznji kada se izbaci zbog naglog zaustavljanja. Posto nisam imao vremena da cackam nista oko toga upalila mi se lampica za chek engine ali je auto radeo normalno samo je ostao stari problem sa ler gasom. Nakon toga auto nisam vozio jedan dan i kad sam sledeci dan upalio auto poceo je da trokira (guta knedlu) na niskim obrtajima dok je hladan, kad postigne temperaturi i zagreje se radi normalno jedino ostaje problem sa ler gasom i ne gasi lampicu. Planiram da ocistim leptir gasa i proverim ceo sistem usisa da ne uvlaci negde fals vazduh. Ako je neko imao slicnih problema ili ima ideju sta bi moglo da bude..... Unapred zahvalan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...