Jump to content
FAS Goran

cerberaspeed12

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About cerberaspeed12

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    beograd

Recent Profile Visitors

615 profile views
  1. sve sto si rekao potpisujem, ali mene muci sad jedna druga stvar. Koliko je to seleina 20 k danas, na nasem trzistu orginalno ulje , a ne neka budjava kopija ? koja je alternativa. nisu pare u pitanju vec kvalitet .
  2. kako se da kalibriram taj senzor ? daj neki link zaboravih da kazem da je veliko kasnjenje bilo u odzivu gasa,
  3. Stilo 18. 16v . benz-plin. Trokira mi na ler gasu. Kod majstora smo ustanovili na dijagnostici da mi je motorized trotle - 23 stepena. Dakle u minusu. Majstor se zezao oko leptira ,i reko mi da vozim na benzinu par dana da se parametri srede. Filter gasa je star i trebao bi da se zameni. to cu sutra uradidti ,pa cu da ga vozim i na gas. javljamn sta je bili. ali zna li neko moze li se uopste taj parametar vratiti u normalu ? izvini ne Izvini ne mogu da nadjem slike i temu.help pls.ty.
  4. napominjem da sam isao na varijantu gorivo do cepa vise puta i isto je 3-3,5 l na 100 km.Nije do isparavanja zato sto kad mio auto stoji kazaljka za gorivo ostaje gde i je i bila kad sam ga ugasio( vodim racuna o tome i mogu da izvalim sa greskom od 1 -1,5 litara koliko ima u tanku),znaci gorivo se trosi samo u voznji.Za 1000 km predenih na gas predjem u vrh glave 50 km na bezin i on sprzi 30 tak litara.Mislim nije to sad smak sveta ,ali kad izracunam u dinarima ,dodje mi isto ko da nisam ugradjivao gas.Sto dadoh koj k 500 eura za to g...o onda?
  5. hvala matori , ali cenim da nije do toga .Prebacuje mi na plin cim ga zavrtim preko 2500 obrtaja.Jedino ako on cakne ,odnosno prebaci na plin a zbog nedovoljno velike temperature nastavi da trosi benzin. ne znam da li je to moguce kao opcija ?
  6. pozdrav svima.Imam veliki problem .Naime pre jedno mesec ipo dana sam ugradi gas u puntica lovato je u pitanju.Sve je super samo sto pored gasa on potrosi i nekih 3 do 3,5 litara goriva na 100 km.Ugradio sam i relej koji gasi pumpu za gorovo kada predje na plin ali se isto edesava. Da li neko ima ideju sta bi moglo da bude u pitanju? Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...