Jump to content
FAS Goran

Godzilla Toys

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Godzilla Toys

  1. Pa kad dodjes kod mene u KG mozes da ga pogledas na tenane ako ga nisi video uzivo . Gume 205/60R13 i branici te cekaju.
  2. Ma jok i dalje je Tozin nego stoji u salonu Arena Motorsa u Kragujevcu , salonu gde je zastupnistvo za fiat , alfu i sevroleta. PS . Ma nema ga gde preko zime pa ga nabio u salon.
  3. Toza , samo ne znam sta mu je sa Fiatima 125 imao je dva teget (standard i specijal ) i stajali su godinama u uluci Lole Ribar.
  4. Javni se ako te interesuju tockovi jer mi u petak dolazi kupac da ih pogleda.
  5. ^^^ Pa pokusavam da prodam gume prvenstveno, a ako odu gume nek idu i felne . To su felne sa jednog Mirafiorija koji je stigao iz Zlovenije.
  6. Evo najzad ti saljem sliku branika ,ali kao sto ti rekoh nije u nekom stanju . Prodao bih cetiri spoljne gume 205/60-13 pa ako ima neko...
  7. Ma meni je na auto elektronsko paljenje , ali nesto ne stima , ili me mozda jebe neki kabal. Taj crveni se vozao po KG negde do 2005 a onda je nestao , verovatno je tad i slupan . Znao sam coveka ciji je bio auto , a on ga je verovatno kada ga je slupao odvezao za Jarmenovce kod Topole. Ja sam u KG pocistio pet 131 za dve godine , tri su otisla u kobasice MK1 2kom. i MK3 a dva su u voznom stanju.
  8. Djape da li si vozio na 131 ili 132 elektronsko paljenje i ako jesi kakva su ti iskustva sa njim?
  9. ^^^ Pa da , ne bih da ispadne da ja imam 50 godina .
  10. ^^^ Pa ne znam kada si ti djape poceo ali ja sam 2003 godine sa Fiatom 500 , a onda je dosao Opel olimpia (1951), FIAT 850 S , Opel Kadett B , Edicija 5kom. Fiat 131 , Auto Union DKW F12, Opel Olimpia Rekord (1953), Fiat 1100 mod.103, Fiat 1100 R.
  11. Bivsi vlasnik je kupio FIAT X 1/9 pa je zbog goruće situacije oko kinte morao da proda 1100 R. Evo jos koje slike mojih 1100 Mod. 103 i 1100 R.
  12. Evo i enterijera. Dobar je, udoban kao brod... Godiste je 1967, ne verujem da se pravio u Zastavi jer bih znao jer sam Kragujevcanin.
  13. Evo mog najnovijeg FIAT a u kolekciji.
  14. eksponat ispred jedne limarske radionice na samom ulazu u Topolu... Nije ni skup trazi covek 6000 evra ja mu ponudio moj topolino i da mu doplatim 2000 evra posto je njegov truliji a on nije hteo .
  15. Skoro sam naleteo na 131 mirafiori 1.3 u fabrickom stanju , vozio ga je neki inzinjer koji je umro i sad auto stoji u garazi. Potpuno isti kao ovaj tvoj tamno zeleni . Evo moje edicije 131 od praistorije do danas.
  16. ^^^ Onaj drugar je bacio prednji , a moji nisu bog zna sta ,mnogo su kitovani , poslacu ti sliku.
  17. svaka cast na pranju samo farovi i stakla A ovo je slika iz Topole , pa policija voli ciste table i stopaljke,pa da im izadjem u susret.
  18. Ovo su neki FIAT- i 500 Topolino koje sam pokusavao da kupim i vratim u zivot ali nisam nasao u tim ljudima tj. njihovim vlasnicima sagovornike . U stvari u pocetku nece da ti proda ili pak zabidzi takvu cenu da se pitas da se nije zajebo u jednoj nuli a onda kad resi da ga proda skuplji mi je prevoz nego sto kosta auto.
  19. E ipak sam se upustio u enigmu zvanu KARDAN , kupio dva krsta i lezaj i razjebo ga nacisto , a sto je najcudnije i sklopio ga . Sledeci projekat je pumpa za gorivo , verovatno je kriva prirubnica i gubim ulje samo tako. Auto sam vozio oko 300 km , a vec sam sipao 7 litara ulja (4 standardno mora , ali prosuo sam vec blizu tri ??? ) i vec mi pali lampu za ulje. Moram malo da odvojim vremena da i tu pumpu odradim jer ne mogu da navasam samo ulja .
  20. Evo krenulo se malo sa restauracijom FIAT-a 1100, od tockova naravno . Jedva sam nasao gume 135 R 14 Michelin al naslo se . Na slici u garazama levo JEEP (194....) a desno FIAT 500 Topolino (1948) , znaci sve na jednom mestu
  21. Pa ovo nije FULVIA nego Flavia . Covek prodaje ovakav auto a nezna ni kako se zove .
  22. ^^^ ...Makar je zdrav , a to sto je boja smesna i sto ima farove od keca boze moj. Cudno je da ni na jednom od mojih nekoliko Supermirafiorija nisam imao farove u dobrom stanju ili su se preljustili unutra ili su bili razbijeni.
  23. Tako je , a ovo je skup ljubitelja FIAT- lancia- Alfa Romeo u KG.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...