Jump to content
FAS Goran

KaPPa

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About KaPPa

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kovačica
  1. u pitanju je fiat brava 1.9jtd 2001 god upalila je chek lampicu. Imam kabal ELM 327 izbacuje mi gresku P0638 ako neko zna sta bi to moglo da bude ili imao iskustva sa ovakvim problem od cega bi trebalo da pocnem da trazim kvar ..? hvala..
  2. ne znam mada mi cudno sto nije tako dugo ukljucio ventilator verovatno cu da zovem nekog elektricara cisto da proveri da lije sve ok sa ventilatorom..
  3. Pozdrav ljudi treba mi pomoc ako je neko imao slicna iskustva..potrudicu se da opisem problem sto detaljnije...U pitanju je Fiat Bravo 1.2 16v 2001god..desilo mi se da mi je puko mali hladnjak u kabini i sva voda iscurela po autu haos..zamenio mali hladnjak sipao antifriz upalio auto cekao sam dok se zagreje ozracio sistem cep na expanzionoj posudi nije bio stavljen i tako radio jedno 20 min cekao sam da ukljuci ventilator napominjem da rucica za temperaturu sve vreme stoji na polovini i onda po sle jedno pola sata jos uvek nije ukljucio ventilator i odjednom poceo da vri i izbacuje antifriz na expanzionu posudu pa jedno dva litra valjda bas puno ..ne znam sad dal je neisparavan samo termo davac? cudno mi je da je auto provrio a kazaljka za temperaturu svo vreme na sredini..o:O ako neko ima neki savet sta da radim..hvala
  4. Vozim Bravo bas sa tim motorom,ja nemam plin i ja sam zadovoljan kako ide cak i dosta dobro za 1.2 ali kad se ukljuci klima e onda je mrtav...
  5. http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=60393 ako si zainteresovan javi se ..
  6. Na prodaju Fiat Bravo 1.2 16v 2001god u dobrom stanju,zamenjen set kvacila klima ispravna ja sam vlasnik.. http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1342147_Fiat_Bravo_2001_god
  7. Pozdrav ljudi.. u pitanju je fiat bravo 1.2 16v 2001god..imam centralnu bravu pa bi hteo da ugradim alarm...razumem se malo u autoelektriku tako da bi to radio u kucnoj reziji...svaka pomoc oko ugradnje je dobrodosla koje boje su zice za centralnu da ne moram da trazim..i hteo bi da umesto migavaca kad otkljucam/zakljucam pali maglenke kontam da mi treba relej ali kako dalje? alarm jos nisam kupio ale verovatno ce to biti nesto sa buvljaka...hvala na pomoci-..
  8. Pozdrav svima danas mi se desilo nesto cudno pa da podelim to sa vama i vidim sta vi kazete za sta da se se spremim... U pitanje je fiat bravo 1.2 16v 2001god.. u voznji trecom brzinom oko 50km/h nesto se culo ko da se lomi ...odmah sam stao ugasio auto izadjem napolje sagnem se ispod auta kad ono ulje iz menjaca curi napolje po asfaltu.. doslepao sam kuci auto podigo na dizalicu zavuko se ispod probacu nekako da objasnim.... naime tamo gde ulazi leva poluosovina sa druge strane sam zavuko ruku i napipao rupu otprilike 2cm precnika is koje sam izvadio neke male komadice i na tu rupu mi je iscurelo svo ulje iz menjaca... jel imao neko slican problem zbog cega se to desilo? treba drugi menjac ili?? nisam jos stigo da odem kod mehanicara...
  9. Ipak idem sutra ako nadjem vremena još kod jednog majstora da čujem i njegovo mišljene pa javljam rezultate...
  10. VladaNS znači da teram tako? jel moze nešto loše da se desi po pitanju motora? ili samo za uši što nervira.. ne znam, imam strah da se nesto veće ne dogodi sa motorom...
  11. imam još jedno pitanje kad se menjaju podizaci jel se skidaju bregaste? ako se skidaju onda treba odmah i zameniti zupčasti kaiš i sve sto ide stim? jel radio neko ovo ? koje je cifra otprilike? hvala..
  12. Evo danas baš ponovo zamenio ulje sipao sam selenia 20k i kao da nista nisam dirao isto se čuje brine ma da nisu leteći lezajevi ili nesto slično mada kad ga je majstor onako na brzaka slušao rekao je hidropodizači i to nekoliko nije samo jedan? e sad preporučio mi je da zamenim svih 16 cena jednog u ap-sportu je 1050 pa mi to malo mnogo izadje dal mora da se menjaju svi ili samo onaj koji je rikno?
  13. Ne znam, meni se lampica ugasi još motor ni ne sastavi do kraja...videcu da ga majstor otvori mozda je stvarno rikno neki hidropodizac..mada se to lupkanje cuje na leru i odprilike od 1500-2000rpm..
  14. a ako se zapušilo sito pumpe da li bi bilo nekih znakova?da prepoznam da je to u pitanju?
  15. Pa čovek od kog sam kupovao mi je baš napomenuo da treba da se zameni ulje pošto je prešo malo više od 10 hiljada... e sad kad upalim auto prvih 10sec. se ne cuje ništa onda polako počinje kuckanje u motoru dok ne dodje do radne temperature onda se utiša ali opet je zvuk primetan da se čuje..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...